Mode

Naturlige måder at rydde op svær acne

Pin
+1
Send
Share
Send

Alvorlig acne kan defineres som en form for acne, såsom knuder eller cyster, eller som store hudområder dækket af mange acneformer. Ifølge American Academy of Dermatology er der fire hovedkomponenter involveret i acne: overskydende olie, tilstoppede porer, bakterier og betændelse. Der er naturlige måder at håndtere disse komponenter for at rydde op for svær acne. Hvis knuder og cyster ikke viser forbedringer eller klare, anbefales det stærkt, at du søger lægehjælp.

Vask med en mild sæbe

Vask aknebenet hud ikke mere end to gange om dagen med en mild sæbe for at fjerne huden af ​​overskydende olier og hjælpe med at fjerne porerne. Selvom du måske naturligvis antager at vaske mere vil hjælpe, kan overskydende faktisk irritere huden og forårsage mere acne. Dr. Andrew Weil, M.D., ejer af DrWeil.com, anbefaler en helt naturlig glycerin sæbe. Brug kun dine fingre til at vaske sæbe i dit ansigt. Undgå skrubber, vaskeklude eller andet, der kan gnide og irritere huden. Pat, gnid ikke, huden tørre med et rent håndklæde efter vask.

Påfør Tea Tree Oil

Når du vasker og tørrer acne-udsat hud, skal du anvende te-træolie over de berørte områder. Mayo Clinic rapporterer, at teetræolie har vist sig at være lige så effektivt som dets kemiske modstykke, benzoylperoxid, i produkter indeholdende 5 procent tea tree olie. Tea tree olie er en antibakteriel behandling, der vil arbejde for at dræbe bakterierne, der forårsager acne.

Tag vitaminer

At få den rigtige ernæring er et vigtigt skridt til at hjælpe med at fjerne akne. Ifølge Vitamin & Ernæring Center kan mangel på vitamin A, B2, B3, B6 og zink forårsage acne. Vitamin B5 kan bidrage til at reducere stress, og stress kan forårsage acne. Forøgelse af dit daglige indtag af frugt og grøntsager kan hjælpe med at give mere ernæring til huden. Mayo Clinic anbefaler at tage zinktilskud som en naturlig behandling af acne for dets immunforstærkende og antiinflammatoriske egenskaber.

Undgå visse fødevarer

Ifølge Food Allergy Solutions er det blevet fastslået, at fødevareallergier er den første årsag til svær acne. Mælk er den mest almindelige allergi. Ifølge en undersøgelse, der blev rapporteret i februar 2005 Journal of American Academy of Dermatology, der involverede 47.000 deltagere, spiller mejeri en rolle i acne breakouts. Hold en detaljeret logbog over, hvad du spiser, og når breakouts forekommer, men vær opmærksom på at breakouts kan tage 24 timer at vise. At have en læge udføre et ELISA Food Allergy Panel er den hurtigste måde at bestemme allergier på.

Pin
+1
Send
Share
Send