Sygdomme

Mit barn har mangel på energi og er sløv

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis dit barn ikke får den mængde søvn, som hans krop kræver, vil han sandsynligvis føle sig sløv hele dagen. Et barns immunsystem svækkes, og han kan udvise adfærdsændringer, når han føler sig sløv. Når du ved, at dit barn får den rette mængde søvn i sin alder, og han har lidt energi, skal han vurderes af en læge, da dette kan være tegn på sygdom.

Årsager

En mulig forklaring på dit barns mangel på energi kan være Reye syndrom. Syndromet er sjældent og forekommer hos børn under 15 år. En virus, der kan få dit barn til at mangle energi, er hepatitis B, som er en leversygdom. En fælles bakteriel infektion kaldet krat-ridsygdom er en anden årsag til, at børn føler sig sløv. Rubella er en sjælden sygdom i USA på grund af vaccins tilgængelighed mod denne infektion, men det forekommer og reducerer energi hos børn. Hvis dit barn er unormalt træt, kan han have været i kontakt med Shigella, en bakterie der angriber formen af ​​tyktarmen ved at producere toksiner.

effekter

Reye syndrom forårsager gentagne opkastninger hver eller to timer i løbet af to til tre dage. Barnet føler sig sløv eller søvnig og bliver så agiteret, dilivierende, forvirret, vred eller ikke reagerer. Børn er i fare for anfald og koma, hvis sygdommen skrider frem. Hepatitis B kan få børn til at opleve tab af appetit, muskel- og ledsmerter, gulsot, diarré eller opkastning. Kattebratsygdom kan forårsage infektioner i leveren og milten, langvarig feber, hævelse af nethinden, knogleinfektion, lungebetændelse, hævede lymfeknuder og encephalitis. Hvis dit barn oplever en lavkvalitetsfeber, et udslæt, hævede kirtler bag på halsen eller bag ørerne, kan han have Rubella. Når Shigella kommer ind i barnets krop, kan der opstå hævelse, sår på tarmvæggen og blodig diarré.

Forebyggelse / Solution

Undgå brug af aspirin, når dit barn har en virussygdom, vil beskytte hende mod Reye Syndrome. Vaccinerende dit barn med tre doser af Hepatitis B-vaccinen vil hjælpe dit barn med at undgå at blive smittet med hepatitis B. Lær dit barn, hvordan man undgår at blive ridset eller bidt, når hun leger med katte for at undgå kratskrabesygdom. Rubella kan undgås ved at vaccinere dit barn med Rubella-vaccinen. Den bedste måde for dit barn at undgå en Shigella-infektion er hyppig og forsigtig håndvask med sæbe.

Overvejelser

Reye syndrom kan påvirke enhver del af kroppen, men påvirker ofte hjernen og leveren. Teenagere, der er seksuelt aktive, bærer større risiko for at komme i kontakt med Hepatitis B. Kattebratsygdom kan opstå, hvis en kat ligner et åbent sår eller brudt hud på dit barn. Rubella kan være så mild hos børn, at forældre måske ikke ved, at der er en infektion. Dit barn kan nemt indgå Shigella, fordi meget små mængder bakterier kan forårsage infektion hos børn.

Hvornår skal man kontakte en læge

Ring til din børnelæge, så snart du har mistanke om, at dit barn kan blive inficeret med Reye Syndrome, Hepatitis B, Kattebratsygdom, Rubella, Shigella eller anden sygdom. Diarré og opkastning kan føre til dehydrering, især hos små børn, så kontakt en læge, hvis dit barn ikke vandrer regelmæssigt.

Pin
+1
Send
Share
Send