Sundhed

Naturlige Retsmidler til Fjernelse af Keloid Scars

Pin
+1
Send
Share
Send

Keloid ar er rejst, rødlige ar, der udvikler sig på stedet for en skade, ofte efter operationen eller en alvorlig ulykke. Mens keloidære ar ikke er farlige, kan de være ubehagelige og grimme. Mens medicinske behandlinger som excision og injektion kan virke, er disse behandlinger dyre og invasive. Men der er nogle naturlige behandlinger, der kan hjælpe med at slippe af med keloid ar. Disse behandlinger er ikke godkendt af FDA, men så tal med din hudlæge eller læge, før du starter en ny behandling.

Sennepsfrøolie, Rose Essential Oil og Jojoba Oil

Ifølge Vasant Lad, forfatter af "The Complete Book of Ayurvedic Home Remedies", en blanding af sennepsfrøolie, steg æterisk olie og jojobaolie kan påføres huden for at hjælpe med at slippe af med keloid ar og andre ar på kroppen.

Kombiner 1 spsk. sennepsfrøolie, 1 tsk. steg æterisk olie og 8 spsk. jojobaolie i en lille beholder og ryst det kraftigt for at kombinere ingredienserne. Påfør forsigtigt en lille mængde af blandingen i det berørte område og lad det stå i 15 minutter, før du skylder med køligt vand og vask med et mildt rengøringsmiddel. Påfør din almindelige fugtighedscreme, hvis du bruger en. Denne behandling kan anvendes dagligt, medmindre du oplever irritation eller rødme. Ubrugte dele af blandingen kan opbevares på et køligt, mørkt sted i en måned.

Lavendel Essential Oil, Calendula Essential Oil og Coconut Oil

Ifølge Ann Worwood, forfatter af "Den komplette bog med æteriske olier og aromaterapi", kan en blanding af lavendel æterisk olie, calendula æterisk olie og kokosolie påføres huden for at hjælpe med at slippe af med keloid ar på kroppen.

Kombiner ½ tsk. lavendel æterisk olie, ½ tsk. calendula æterisk olie og 10 tsk. kokosolie. Ryst kraftigt for at kombinere. Masser forsigtigt en lille mængde væske på huden og lad den stå i 15 til 20 minutter, før du skylder med køligt, rent vand og vask med en mild rensemiddel. Denne behandling kan gentages dagligt, medmindre du bemærker nogen irritation eller bivirkninger. Ubrugte dele af denne blanding kan opbevares på et mørkt, køligt og tørt sted i 30 dage.

E-vitamin, Aloe Vera Gel og Kakaosmør

Ifølge Julie Gabriel kan forfatteren af ​​"The Green Beauty Guide: Din væsentlige ressource til organisk og naturlig hudpleje, hårpleje, makeup og duftstoffer", vitamin E olie, aloe vera gel og kakaosmør hjælpe med at slippe af med keloid ar på kroppen.

Kombiner 1 tsk. E-vitaminolie, 2 tsk. aloe vera gel og 1 spsk. kakaosmør i en lille beholder og omrør for at kombinere. Påfør et tykt lag af blandingen til det berørte område og lad det stå i 30 minutter. Tør overskydende ud af huden og lad resten tørre naturligt. Der er ingen grund til at skylle huden eller vaske med sæbe, medmindre blandingen irriterer huden. Ubrugte dele af denne blanding kan opbevares på et køligt, mørkt sted i op til 5 dage, hvis det er nødvendigt.

Pin
+1
Send
Share
Send