Sundhed

Hvad er Acidophilus Pills?

Pin
+1
Send
Share
Send

Acidophilus er en bakterie kendt som et probiotisk, som bogstaveligt oversætter til "pro life". Det er naturligt til stede i menneskets fordøjelsessystem, såvel som vagina, og hjælper med at kontrollere andre potentielt skadelige bakterier, der kan forårsage sygdom. Acidophilus sælges også i pilleform, typisk med det formål at fremme tarmhelsen og forebygge infektion i fordøjelseskanalen og vagina. Forskning har vist, at når det tages i den korrekte dosis, kan acidophilus hjælpe med en række sundhedsmæssige problemer, men meget af forskningen er indledende, og undersøgelser har vist blandede resultater for nogle problemer. Rådfør dig med en læge, inden du tager acidophilus piller for en særlig sundhedsmæssig bekymring, især hvis du tager anden medicin.

Acidophilus Detaljer

Acidophilus - videnskabeligt betegnet Lactobacillus acidophilus - er en "gavnlig" eller "venlig" bakterie, da den hjælper i fordøjelsesprocessen og eliminerer "dårlige" bakterier, der kan forårsage infektion. Mennesker er ikke født med det, men det til sidst gør deres vej til vores tarm og skeden, ifølge NYU Langone Medical Center. Acidophilus findes også i mange oste og yoghurt, da det tilsættes til begge for at hjælpe i fermenteringsprocessen, og findes også i miso og tempeh. Det er ofte ordineret i pilleform - sammen med andre probiotika, såsom Bifidobacterium longum og Lactobacillus bulgaricus - til patienter, der har taget antibiotika, da antibiotika dræber alle bakterier i tarmene, herunder de "venlige" bakterier.

Potentielle fordele

De nøjagtige fordele ved at tage acidophilus alene er vanskelige at bestemme, da meget af den udførte forskning fokuserer på at tage den kombineret med andre probiotika. University of Maryland Medical Center rapporterer imidlertid, at at tage acidophilus alene kan hjælpe med at forebygge eller behandle vaginale infektioner og nogle former for diarré. Acidophilus, når det er taget med andre probiotika, har vist potentiel fordel ved behandling af sygdomme som irritabel tarmsyndrom, eksem, kolitis, Crohns sygdom og lactoseintolerance, samt bidrager til at øge immuniteten og kontrollere kolesterolniveauerne. Der er imidlertid behov for mere forskning for at give afgørende resultater.

Prøveundersøgelser

En undersøgelse offentliggjort i september 2006 "Journal of the Medical Association of Thailand" viste, at en todages behandling med levende Lactobacillus acidophilus plus Bifidobacterium infantis, et andet probiotisk, reducerede varigheden af ​​akut diarré hos spædbørn signifikant. En anden undersøgelse, der blev offentliggjort i "The Journal of Korean Parisitology" i september 2011, viste, at Lactobacillus acidophilus øger cellernes proliferation og sundhed i vaginalen, hvilket tyder på, at at tage Lactobacillus acidophilus kan bidrage til at styrke vaginalvæggen og muligvis bidrage til at forebygge infektion .

Acidophilus Anbefalinger

Brug af acidophilus piller anses generelt for sikker for de fleste, ifølge University of Maryland Medical Center, men de kan forårsage bivirkninger som gas, diarré og oppustethed, hvis du tager for stor mængde. Hvis du planlægger at tage acidophilus piller til et specifikt helbredsproblem, skal du konsultere en kvalificeret læge for den korrekte dosis og sikre, at den ikke er i konflikt med medicin, du tager i øjeblikket. Tjek etiketten for korrekt opbevaring, da nogle acidophilus piller kræver køling.

Pin
+1
Send
Share
Send