Mad og drikke

Hvordan en sund kost har hjulpet Michael Jordan

Pin
+1
Send
Share
Send

Michael Jordan kan have været en af ​​de bedste basketballspillere nogensinde, men som enhver veluddannet atlet arbejdede han hårdt for at opnå den succes. Ud over at være dedikeret til sin atletiske træning, har Jordan også været meget forsigtig med sin kost, især i basketball sæsonen, og spiste for at maksimere sin energi.

Spise for energi

Jordans kost og valg af fødevarer var baseret på, hvordan det påvirker hans energi. Ifølge Jordan Trainer, Tim Grover, i en artikel fra 1996, der blev offentliggjort i Chicago Tribune, var Jordan ikke en stor æder i sine professionelle spildage og spiste kun nok til at føle sig tilfreds uden at føle sig for fuld. Hans mål var at spise ofte, fem til seks måltider om dagen for at bevare blodsukkerniveauet. Den ene bekymring for Jordan var vægttab på grund af hans høje stofskifte.

Diæt opdeling

Selvom Jordan var stærk og smidig i løbet af hans spilledage, var hans kost ikke så høj i protein. Faktisk for at bidrage til at fremme energiniveauet kom de fleste af hans kalorier fra carbs. Ifølge iFood.tv indeholdt basketballspillerens kost 70 procent kalorier fra carbs, 20 procent fra fedt og 10 procent fra protein. Carbs er den foretrukne energikilde for atleter og bør give de fleste af dine kalorier, uanset hvilken sport du spiller.

Typiske måltider

Jordan fyldte sin kost med for det meste hele mad, men omfattede sportsdrikke og proteinpulver for at hjælpe med at opfylde behovene under hans travle tidsplan. Ifølge Chicago Tribune-artiklen spiste Jordan havregryn og frugt til morgenmad med æggehvider. Til frokost havde han et magert protein som kylling med en sund carb som fuldkornspasta og en salat. Mellem måltider bruger Jordan typisk rystelser lavet med sportsdrikke, proteinpulver og frisk frugt. Middag var Jordans frie måltid, og han nød hvad han ønskede.

Bringe det hjem

For enhver atlet er kost en vigtig del af træningen. Hvad og når du spiser hjælper ikke kun med at øge energiniveauet, men fremmer også muskelvækst og genopretning. Som professionel atlet måtte Jordan spise rigtigt for at udføre sit bedste. Hans kost var sund og afbalanceret og fungerede som et godt eksempel for enhver atlet, der forsøgte at forbedre præstationen, med fokus på carbs og sunde madvalg.

Pin
+1
Send
Share
Send