Sport og fitness

Sådan træner du hårdere på kors træneren

Pin
+1
Send
Share
Send

Ellipsetræner giver en træning, der ikke påvirker træningen, som efterligner fodmønsteret for løb. At opnå en hårdere elliptisk træning kræver brug af et par teknikker, der omfatter hastighed og modstandsintervaller, bakke klatrer og kardiovaskulær udholdenhed. Konsistent og progressiv højintensiv tværuddannelse kan forbedre vægttab, kardiovaskulær fitness og overordnet muskulær toning. At forstå, hvordan cross trainers påvirker din krop vil hjælpe dig med at nå den hårde træning, du ønsker.

Trin 1

Brug modstandsintervaller for øget intensitet. Udfør modstandsintervaller ved at bruge et højere modstandsniveau i 60 sekunder og reduc derefter straks modstanden til et lettere niveau i to minutter. Gentag denne cyklus for den ønskede tid. Denne type krydstræningsinterval forhindrer kedsomhed og øger dine kalorieudgifter.

Trin 2

Udfør en bakke klatre tvær træner træning. De fleste cross trainer-modeller har en hældningsindstilling, der øger din stridehøjde. Øg hældningen til et udfordrende niveau og forsøg at opretholde det til din ønskede træningstid. Hældning træning øge din træningsintensitet og målrette forskellige muskelgrupper til toning.

Trin 3

Tilføj hastighedsintervaller til din kryds træner regime. Stig så hurtigt som muligt på et lavere modstandsniveau i et minut efterfulgt af en to minutters genopretningsperiode med et behageligt skridt tempo. Når din intervalltræning skrider frem, øg din sprint tid og reducer dine genoprettelsesperioder. Interval træning udløser dit stofskifte for at forblive forhøjet langt efter din træning.

Trin 4

Gennemfør aerob udholdenhed træning i din elliptiske cross training rutine. Forøg din udholdenhed ved at arbejde på et intensitetsniveau, du kan opretholde i 45 til 60 minutters varighed. Træning ved moderate intensiteter øger din aerob kapacitet og tilføjer til et velafrundet og udfordrende elliptisk cross trainer program.

Ting du skal bruge

  • Kors træner
  • Athletic sko

Tips

  • Planlæg hviletid mellem dine trænings træner træning for at muliggøre en ordentlig opsving.

Advarsler

  • Kontakt din læge, inden du begynder et kryds træner program for at sikre din sikkerhed.

Pin
+1
Send
Share
Send