Mad og drikke

Hvilke muskler i din krop påvirkes først af alkohol?

Pin
+1
Send
Share
Send

Alkohol påvirker hele din krop på forskellige måder. Nogle gange kan det påvirke visse dele af din krop uden at du selv forstår virkninger, der kan true dit helbred og din sikkerhed.

Øjne

Alkohol påvirker musklerne i dine øjne i de første par timer med at drikke, hvilket kan resultere i sløret eller dobbelt vision eller svimmelhed, ifølge University of Notre Dame. Dette er i tillæg til alkoholens direkte effekt på centralnervesystemet og hvordan information behandles af hjernen.

Hænder

Musklerne i dine hænder er også blandt de første muskler, der påvirkes af alkohol, som set med ustansighed eller skakhed, ifølge Notre Dame Universitet.

Alkohol reducerer også din hånd-øje-koordinering og motorkompetencer betydeligt, hvilket resulterer i en generel klodsighed og uhyggelighed, som kan påvirke måden, hvorpå du kan udføre visse enkle hverdagsopgaver, som f.eks. At plukke op eller binde dine sko.

Ben og hjerte

Dine ben er en af ​​de mest mærkbare dele af din krop, der straks påvirkes af alkoholforbrug. Alkohol får musklerne i dine ben til at svække betydeligt, hvilket fører til tab af balance og koordination og får dig til at snuble og har store vanskeligheder med at gå i en lige linje, ifølge Notre Dame Universitet.

Tab af muskelkontrol i dine ben, når du drikker, er en af ​​de mest lette mærkbare virkninger af alkohol på musklerne i din krop. Men der er mange andre muskler i din krop påvirket af alkohol, der ikke er så mærkbare. Dette omfatter hjertemusklerne, og ifølge Notre Dame Universitet kan langvarigt overdreven drik skade dem alvorligt og forårsage arytmi. Desuden er svækkelsen og dehydrering af dine muskler fra at forbruge alkohol også den vigtigste årsag til ømhed og stivhed, der opleves under tømmermænd, ifølge Dr. Michaele P. Dunlap fra University of Oregon.

Pin
+1
Send
Share
Send