Sport og fitness

George W. Bush er på en Wellness Makeover Journey

Pin
+1
Send
Share
Send

Helt siden George W. Bush offentligt kæmpede for at få sin regn poncho på under Trumps indvielse, har vi set en mere menneskelig side af ham end nogensinde før. Men ifølge de seneste åbenbaringer er Bush meget mere som mange af os end vi nogensinde troede. Den tidligere præsident arbejder i øjeblikket på at leve en sundere og mere egnet livsstil. Godt for dig, Dubya!

Bush har tilføjet en række aktiviteter som en del af hans wellness makeover, og de omfatter maleri, mountain biking med militære mænd og kvinder og endda yoga! Den sidste synes at have fået vores energiske tidligere prez til en smule varmt vand.

Relateret: 18 fødevarer med en 'Bad Rap', der egentlig er gode for dig

Den tidligere første dame Laura Bush husker en januar, da hun og den tidligere præsident var på ferie i Florida og lavede et interview med People. Hun minder om en særlig situation, da hendes mand og tidligere handelsminister Don Evans ankom sent for en yogaklasse undervist af sin yndlingsinstruktør.

"George og Donny vil gå ud, så de er virkelig svedige - opvarmes, så de kan strække - og så komme til yoga i ryggen", husker hun, mens hun snakkes under interviewet. "Donny, George og Charlie, vores anden ven - engang måtte de blive bedt om at forlade, fordi de var dårlige."

Det ser ud til, at Bush, der har indrømmet, at han foretrækker at spille golf, har måske lidt keder sig under en lang planking eller en nedadvendt hund, der igen viser, at han er ligesom de fleste af os, når det kommer til en snooze- inducerende yoga session. Måske kunne han lære en eller to ting fra Sylvester Stallone, som for nylig forsøgte Pilates med sin datter. Måske er det mere hans fart?

Uanset hvordan den tidligere præsident beslutter at træne eller pleje hans mentale velvære, er vi glade for, at han er fast besluttet på at leve et langt og sundt liv, så han kan fortsætte med at nyde tiden med sin voksende familie. Også, hvor underligt er det, at han faktisk er temmelig god til at male?

Relateret: 12 'Health' tendenser, der ikke er sunde

Hvad synes du?

Hvordan ville du have reageret, hvis tidligere præsident Bush blev sparket ud af din yogaklasse? Hvad hvis du var læreren og måtte bede ham om at forlade? Lad os vide i kommentarerne!

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Kent - FF (Februar 2020).