Mode

Fordele ved en ansigtsskræl

Pin
+1
Send
Share
Send

Facialskræller involverer anvendelse af stoffer som kemikalier til at eksfoliere beskadiget hud. Facial peels kan gavne udseendet af din ansigtshud. Skrælene slough af det øverste lag af huden, afslørende nyere, mere ungdommelig hud. At gå gennem en ansigtsskal har nogle risici, men også nogle få fordele. De resultater, du får fra en ansigtsskal, afhænger af dybden af ​​skræl og koncentrationen af ​​de anvendte kemikalier.

Overfladisk ansigtsskræl

En overfladisk ansigtsskal får det øverste lag af din hud til at skrælle. Det trænger ikke dybt ind i din hud eller dermis, men påvirker kun det epidermale eller ydre lag af ansigtshud. Overfladiske peeling kaldes ofte som frokosttidskræller, fordi de ikke tager meget af din tid, og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter lige efter. Ifølge "The Complete Idiot's Guide to Cosmetic Surgery" hjælper overfladiske ansigtsskræller med at gøre din hud mere jævn og mere forfrisket. I bogen hedder det også, at overfladiske skræl, som dem, der anvender alfa-hydroxysyre, reducerer fine rynker og forbedrer teksturerne af hud, hudton og hudfarve.

Medium ansigtsskræl

En mellemlig ansigtsskal påvirker epidermis og det øverste lag af dermis. Det får huden på disse lag i kroppen til at skrælle. Det trænger ind i din hud dybere end en overfladisk skræl og kræver lidt tid til arbejde for helbredelse. Ifølge bogen "The Complete Idiot's Guide to Beautiful Skin" kan mellemstore ansigtsskal bruges til at behandle precancerøse pletter, overfladiske ar, kragefødder omkring dine øjne, fine til moderate rynker og mørkere brune pletter på huden.

Deep Facial Peels

Phenol, et kemisk middel, kan bruges til en dyb ansigtsskal. Denne type skræl resulterer i afskalning af din epidermis og trænger ind i de to lag af din dermis. Ifølge bogen "Den komplette idiotens vejledning til smuk hud" kræver dybe ansigtsskræller en længere genopretningstid, involverer mere smerte og har større risiko for komplikationer. De kan ikke anvendes på mørkere hudtyper på grund af risikoen for hypopigmentering eller blegning. Deep facial peels bruges til at behandle dybe ansigtsrynker, alvorlig solskader, alvorlig misfarvning af huden og dybe acne ar.

Pin
+1
Send
Share
Send