Sport og fitness

Tredemølle vs Kører udenfor

Pin
+1
Send
Share
Send

Øvelse der indebærer gentagne bevægelser af arme, ben og hofter er kendt som aerob aktivitet. En tredemølle er en aerob maskine, der anvendes i sportscentre og boliger. Brug af denne maskine og kører udenfor har deres ligheder og forskelle. Det du vælger afhænger af dine personlige interesser og præferencer.

Indvirkning

Påvirkningen er en primær bekymring for mennesker, der lider af lændesmerter eller leddegigt. At træne på en tredemølle og løbe udenfor både forårsager stor indflydelse, men fordi der er en lille forår til det, er effekten lidt mindre på en tredemølle. Forskellen er ubetydelig, hvis du går i stedet for at løbe.

justeringer

Løbebåndet er udstyret med hastigheds- og hældningsjusteringer. For at gøre dine træningsproblemer mere udfordrende, skal du blot trykke på den relevante knap og tilpasse sig ændringen. Når du løber udenfor, har du fuld kontrol over din hastighed og højde. Hvis du vil øge udfordringen, skal du løbe hårdere og løbe op bakker.

Vindhastighed

Vind eller mangel på det er en stor forskel mellem løbebåndet og løber udenfor. Når du er indendørs, er der ingen vind overhovedet. Udendørs, du må måske kæmpe for store vind eller stride med intet andet end en let brise. Under alle omstændigheder vil selv den mindste vind gøre din træning mere udfordrende. For at kompensere for mangel på vind kan du øge hældningen på en tredemølle.

Forskel i terræn

En tredemølle har et glat, fladt bælte, der løbende bevæger sig rundt, mens du går eller løber. Medmindre du kører på et spor udendørs, er der en meget slank chance, du vil være på glat terræn. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at beskæftige sig med ujævn jord, potholes, klipper og enhver række andre hindringer. Dette gælder, især når du løber gennem stier i skoven. Hvis du har et mål at løbe i et løb, som f.eks. En 5K, er din bedste indsats at løbe udenfor. Din krop vil blive acclimated til terrænet, og det vil ikke være et chok for dit system på race dag.

Muskleraktivering

Uanset om du løber udenfor eller bruger en løbebånd, bliver de samme muskler aktiveret. Disse omfatter glutes, quadriceps, hamstrings, kalve, hip flexors og abdominals. Den abs kontrakt at holde din krop stabil. Hvis du løber op ad bakken eller drejer hældningen op på løbebåndet, lægger du større vægt på dine kalve, hamstrings og glutes.

nedkørsler

Når du løber udenfor, bliver du nødt til at beskæftige dig med ophøjninger, men du har også lyst til en lejlighedsvis ned ad bakke. Dette er generelt ikke tilfældet med en tredemølle. Bortset fra et par maskiner, der tillader mindre nedadgående grader, når du tænder det, er bæltet fladt og det kan kun hæves.

Håndlister

Løbebånd har gelænder, der løber langs den øverste kant. Når du først går på maskinen, kan du forstå disse for balance. Selvom de er gavnlige i dette tilfælde, kan de også misbruges. Hvis du løber eller går, mens du læner dig på håndlisterne, vil du snyde dig ud af arbejdet. Når du løber udenfor, har du intet at gribe ind til støtte.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Story of Stuff (Februar 2020).