Sport og fitness

Hvor meget natrium er tabt under træning?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kraftig motion er en måde natrium niveauer i kroppen er udarmet. Faktisk, som du sveder under motion, taber du natrium - selv om mængden af ​​mineralsk tab kan variere betydeligt fra person til person. Sørg for at erstatte natrium under og efter træning for at undgå farlige konsekvenser af for stort salttab.

Betydningen af ​​natrium

Natrium er et afgørende mineral i kroppen - ikke kun under motion, men også i ro. Faktisk spiller natrium en vigtig rolle i funktionen af ​​både muskler og nerver og hjælper med at opretholde passende væskeniveau i kroppen. De fleste individer opfylder deres behov af natriumbehov gennem en sund, afbalanceret kost. Mens natrium kan elimineres på flere måder, er tab under træning en af ​​de vigtigste og kan kræve hurtig udskiftning.

Natriumforløb

Ifølge Power Bar er natriumforløb under træning meget variabel og afhænger af en række faktorer - herunder lufttemperaturer, træningslængde og intensitet og hydratiseringsstatus. Faktisk er der ikke noget specifikt svar på mængden af ​​natrium, som en person vil tabe i løbet af en øvelse. Ultramarathon Cycling Association vurderer, at de fleste individer vil tabe omkring 1.000 milligram natrium i løbet af 1 quart sved - eller omtrent ækvivalent med 1/2 pund kropsvægt. Du kan muligvis estimere natriumtab ved at veje dig selv før og efter en træning.

Udskiftning af tabt natrium

Selvom det totale natriumtab kan variere, er det vigtigt at udskifte denne vigtige elektrolyt under eller efter øvelsen. For at opnå optimale resultater, når det kommer til genoprettelse af udtømte natriumforretninger, opfordrer American College of Sports Medicine motionentusiaster til at forbruge 500 til 700 mg natrium for hver 32 ounce væsker, der forbruges under eller efter fysisk aktivitet. I de fleste tilfælde vil den nødvendige mængde væske variere afhængigt af svedtab. Det amerikanske råd om motion viser, at enkeltpersoner skal drikke mindst 32 ounce væske for hvert pund sved tabt under en træning.

Risici for overdreven natriumforløb

Mens natriumforløb under træning kan virke relativt mindre, kan konsekvenserne faktisk være ret alvorlige. Faktisk kan lave natriumniveauer - når de kombineres med lave væskeniveauer - føre til en farlig tilstand kendt som hyponatremi. Mennesker, der udvikler hyponatremi, kan opleve kvalme og opkastning, koncentrationsbesvær, forvirring, agitation og hovedpine. Sørg for øjeblikkelig lægehjælp, hvis disse symptomer bliver alvorlige.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 177th Knowledge Seekers Workshop, June 22, 2017 (Februar 2020).