Sundhed

Hvilke frugter er lavere triglycerider?

Pin
+1
Send
Share
Send

Antioxidanter og andre forbindelser, der findes i frugt og grønt, hjælper med at beskytte dit hjerte, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i medicinsk journal "Platelets" i 2004. Avocados og kiwi er især to frugter, der har vist sig at sænke triglyceridniveauerne. Triglycerider er fedtstoffer, der opbevares, når du ikke brænder så mange kalorier som du forbruger. Ud over at spise flere frugter og grøntsager, vil brænding af flere kalorier ved træning også nedsætte triglyceridniveauerne.

avocadoer

I en undersøgelse offentliggjort i "Plant Foods for Human Nutrition" i 2014 induceredes højt kolesteroltal hos rotter. Når deres kost blev suppleret med kalciumpasta med reduceret kalorieindhold, viste rotterne et 33% fald i deres triglyceridniveauer. Forskerne tilskrev resultaterne til avocados polyphenol-, carotenoid- og chlorophyllindhold, som modvirker oxidativ stress i kroppen og reducerer fedtopbevaring i kroppens celler.

kiwi

Formålet med 2004-undersøgelsen offentliggjort i "Platelets" var at notere effekten af ​​kiwi på fedtindhold hos mennesker. Forskere havde frivillige spiser to eller tre kiwier hver dag i 28 dage. Sammenlignet med kontrolgruppen faldt kiwiforbrugerens triglyceridniveau med 15 procent. Forskere tilskrev kiwiets høje indhold af vitaminer C og E og polyphenoler til denne triglyceridsænkende virkning og hævdede, at at spise mere kiwi kan hjælpe i kampen mod hjertesygdomme.

Pin
+1
Send
Share
Send