Sundhed

Fordele ved Kyolic Hvidløg

Pin
+1
Send
Share
Send

Når hvidløg kommer i tankerne, tænker du sandsynligvis på sin skarp smag og nytte i madlavning. Hvidløg har dog været en del af traditionel urtemedicin i århundreder, og kyolisk hvidløg, en type aldret hvidløgekstrakt, der også er lugtfri, anbefales af praktiserende læger for mange almindelige lidelser. Moderne videnskab understøtter nogle potentielt betydelige sundhedsmæssige fordele ved at forbruge kyolsk hvidløg.

Kyolic Hvidløg

Sundhedsfordelene ved hvidløg blev anerkendt i det gamle Egypten. Fotokredit: pius99 / iStock / Getty Images

De mulige sundhedsmæssige fordele ved hvidløgsplanten, eller Allium sativum, blev anerkendt så tidligt som i det gamle Egypten og senere i middelalderens Europa. Knusende hvidløg øger sine medicinske egenskaber, fordi det omdanner et inaktivt stof i den friske fed, kaldet alliin, til en biologisk aktiv forbindelse, allicin. Aging hvidløg ekstrakt til at producere kyolic hvidløg hjælper med at fjerne sin naturlige men skarp lugt, samtidig med at potensen af ​​allicin og flere andre hvidløg forbindelser. Disse komponenter er antioxidanter, som hjælper med at fjerne frie radikaler fra din krop, som er biprodukter af fordøjelse eller eksponering for toksiner, der kan øge risikoen for flere sundhedsmæssige problemer.

Kardiovaskulære fordele

Forbrugende hvidløgekstrakt kan være gavnligt. Fotokredit: feri1 / iStock / Getty Images

Forbrugende hvidløgekstrakt kan gavne dit kardiovaskulære system, ifølge Linus Pauling Institute på Oregon State University hjemmeside. Det undertrykker et leverenzym, der er involveret i kolesterolproduktion, hvilket hjælper med at nedsætte blodniveauet af liposmide med lav densitet eller "dårligt" kolesterol. Dens antioxidante egenskaber kan også sænke opbygningen af ​​kolesterolholdigt materiale kaldet plaque i arterier, hvilket forhindrer aterosklerose. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 2001 i "Journal of Nutrition", fandt forskerne, at laboratoriedyr fodret med en diæt rig på kyolisk hvidløg havde betydeligt mindre fedtholdige forekomster i deres aorta end kontrolpersoner. En anden undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 2006 i samme tidsskrift, viste, at hvidløgekstrakt hjalp med at mindske atherosclerose hos en gruppe af mennesker, der allerede tager medicin til dette problem.

Anti-Cancer Actions

Regelmæssigt hvidløg forbrug kan ower kræft satser. Fotokredit: Ingram Publishing / Ingram Publishing / Getty Images

Der findes også beviser, der tyder på, at hvidløgsafledte ekstrakter har anti-kræftegenskaber. Dette kan delvis afspejle hvidløgsforbindelsens evne til at fremkalde en selvdestruktiv proces kaldet apoptose i kræftceller, ifølge Linus Pauling Instituttets hjemmeside, hvor det hedder, at hvidløg også kunne stoppe kræftceller fra at formere sig. Forbruger hvidløg regelmæssigt er forbundet med lavere satser på flere kræftformer, bemærker Memorial Sloan-Kettering Cancer Center hjemmeside. Disse omfatter mave-, tarm-, prostata- og livmodercancer samt nogle kræftformer i blodet. Disse er lovende observationer, men store randomiserede kliniske forsøg er stadig nødvendige for at bekræfte hvidløgs mulige beskyttelse mod kræft.

Sikkerhed og interaktioner

Mens hvidløg anses for at være sikker under graviditeten, bør du diskutere brugen af ​​det med din læge. Fotokredit: Luamduan / iStock / Getty Images

Forbrug af kyolisk hvidløg anses generelt for sikker, selvom det kan forårsage halsbrand eller gastrointestinale problemer hos nogle mennesker. Hvidløg er en naturlig blodfortynder, så det kan interagere med visse lægemidler, der også tynder blodet, såsom ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler. Det kan også interagere med medicin, der bruges til at behandle HIV / AIDS eller med p-piller. Hvidløg anses generelt trygt under graviditet og amning, men du bør ikke desto mindre diskutere brugen med din læge for at afgøre, om det kan være nyttigt for dig.

Pin
+1
Send
Share
Send