Sundhed

Naturlige måder at rense toksiner fra kroppen

Pin
+1
Send
Share
Send

De naturlige måder er mange at rense toksiner fra din krop, en proces der almindeligvis betegnes som afgiftning eller "detox" for kort. Detox fokuserer på rensende toksiner fra indre organer, herunder lever, nyrer og galdeblære. Toksinerne frigives i blodbanen og udskilles gennem huden eller afføringen. En sund kost, regelmæssig kardiovaskulær træning og korrekt hydratisering alle tilskynder til naturlig afgiftning. Mild naturlig afgiftning bør indgå i en daglig indsats for en sund livsstil. Intense perioder med naturlig afgiftning kan foretages så ofte som en gang om måneden under korrekt lægeovervågning.

Kost

Lov om at tage hårde toksiner ud af din kost. Gaiam.com anbefaler at fjerne alkohol, kaffe, cigaretter, raffinerede sukkerarter og mættede fedtstoffer i en intens rengøringsperiode. Udskift disse toksin-tunge fødevarer med en kost rig på fiber for at rense din fordøjelsesspor. Tag et tip fra Dr. Hal Blatman og øg rengøringsenzymerne i fordøjelsessporet ved at holde fast i rå eller let dampede frugter og grøntsager.

Naturlige produkter

Minimere brugen af ​​hårde kemiske baserede husholdningsrensemidler, hudprodukter og tandpastaer for at fremme naturlig rensning. Find alternative produkter med helt naturlige ingredienser. Brug citronsaft og bagepulver til at rense køkkenet, vask med naturlige, organiske sæber og brug helt naturlig tandpasta eller en dråbe sodavand til børstning af tænder. Reducer daglig toksineksponering for hurtigere rensning.

Drik te

Visse urter menes at fremme leveren afgiftning og rensning. Selvom der ikke er konkret medicinsk støtte, tror mange naturkyndige, at te fremstillet med mælkebøtterot, burdock eller mælketårn har en rensende virkning. Drikk grøn te for at fange og neutralisere skadelige frie radikaler i kroppen.

Drik vand

MayoClinic.com minder læserne om, at vand spyler toksiner ud af organerne og leverer genoprettende næringsstoffer til cellerne. Drik mindst 8 glas vand om dagen, mere i perioder med overdreven svedtendens eller motion. Par øget vandforbrug med regelmæssige saunabesøg for at fremskynde frigivelsen af ​​toksiner gennem huden.

Dyrke motion

Motion hjælper med at afgifte kroppen, ifølge The-Natural-Path.com. Tabe sig gennem øvelser for at reducere kropsfedt, hvor toksiner ofte opbevares. Øvelse øger blod og lymfekredsløb, både essentielle for at fjerne toksiner og metabolisk affald fra legemsceller. The-Natural-Path.com anbefaler kardiovaskulær træning til at detoxere kroppen gennem forhøjet temperatur og sved. Crunches hjælper med at massere tyktarmen og styrke musklerne, der hjælper kolonet med at udskille affald.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 6 Maneras Simples Para Desintoxicar Su Cuerpo (Februar 2020).