Mode

Aktive ingredienser i ansigtscremer

Pin
+1
Send
Share
Send

Mænd og kvinder bruger hvert år milliarder dollars på ansigtsprodukter i et forsøg på at fjerne pletter, reducere rynker og se yngre ud, og markedet var mere end 39 milliarder dollars i 2013, ifølge Market Research.com. Uanset om du køber et produkt på en stormagasin eller på hylde på en rabatbutik, skal du kigge efter følgende aktive ingredienser.

fugtighedsbevarende midler

Cremer med glycerolbaserede elementer og urinstof kaldes fugtighedsmidler. Denne klasse af fugtighedscreme blokkerer vand fra at flygte gennem huden, mens der fanger yderligere fugt fra luften.

Alpha Hydroxysyrer

Alfa hydroxy syre fjerner det ydre lag af døde hudceller, der virker som en exfoliant, mens ledsagende fugtighedscreme - normalt fugtighedscreme - genopfylder hudens fugt. Syren glider ud rynker, styrker huden og renser porerne samtidig med at hudens pH-niveau afbalanceres. Almindelige hydroxysyrer indbefatter salicyl- og glycolsyre.

Fugtighedscreme

Den blødgørende klasse af fugtighedscreme omfatter lanolin, petroleum eller petrolatum og mineralolie. Emollients er lipidbaserede cremer og erstatter tomme mellemrum mellem hudceller med nærende lipider under blødgøring og udjævning af hård hud. Emollients lotions kan være olie- eller vandbaserede.

Retinoider

Retinol er kemisk konstrueret Vitamin A. Når det påføres huden, fremskynder hudcyklus livscyklus. Retinol får hudceller til at blive dannet og dø hurtigere end normalt, hvilket øger cellernes omsætning og kroppens evne til at skabe en sundere, glattere hud.

CoQ10

Coenzym Q10 eller CoQ10 er en naturligt forekommende antioxidant til stede i kroppens organvæv. Når mennesker bliver ældre, bliver koncentrationen af ​​CoQ10 i kroppen formindsket, hvilket fører til lavere kollagen og elastinproduktion - to elementer er afgørende for yngre og sundere hudarter. Ansigtscremer med et CoQ10 supplement erstatter de manglende elementer og reparerer skader på hudcellerne forårsaget af det omgivende miljø - røg, forurening og andre faktorer.

Hyaluronsyre

Ligesom blødgørende midler fylder denne klasse af cremer ind i hullerne mellem hudceller. Mens hyaluronsyre traditionelt leveres i injektionsform, findes en ny afgrøde af cremer og lotioner som topiske applikationer. Hyaluronsyre genopretter hudens fylde og eliminerer rynker, når de påføres direkte til området.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: AME PURE CIT FACE ROLLER PLATINUM KIT + DUO MOISTURIZER (Marts 2020).