Sygdomme

Liste over laxerende fødevarer

Pin
+1
Send
Share
Send

Laxatives hjælper med at trække vand ind i afføringen for at producere store bløde afføring, der er lette at passere, især hvis du oplever forstoppelse. Selv om du kan købe over-the-counter laxermidler, kan du mesteparten af ​​tiden spise mad, der giver en afførende virkning uden bekymring for kemikalier eller ekstra omkostninger. Hvis du oplever vedvarende forstoppelse eller uregelmæssighed, skal du dog kontakte en læge, da dette kan skyldes en underliggende årsag.

Hørfrø

Flaxseed er en rig kilde til kostfiber, som kan bidrage til at reducere højt kolesteroltal, forbedre kardiovaskulær sundhed og funktion som et mildt afførende middel, ifølge bogen "Quick Access Patient Information on Conditions, Urter og Tilskud" af Integrative Medicine Communications. Den sammensatte mucilage i linfrøet er ansvarlig for afføringsvirkningen, som er et tykt stof, der naturligt produceres af planter. Mucilage arbejder med kostfiber for at stimulere tarmene til både at absorbere næringsstoffer og udvise affald.

Mørkegrønne Leafy Grøntsager

Mørkegrønne grønne grøntsager indeholder ikke kun essentielle vitaminer og næringsstoffer, de har også et højt indhold af uopløselig fiber, der virker som afføringsmiddel. Cellulosen fra disse planter kan ikke absorberes af kroppen, hvilket hjælper med at skubbe akkumuleret affald hos dem, der oplever forstoppelse, ifølge Janet Zand et al. I bogen "Smart Medicine for Healthier Living". Laksende-lignende grøntsager som mælkebøtte og grønt greens indeholder også vitaminerne A, C og K samt kalium og magnesium.

Mango

Mango er et almindeligt folkemedicinsk middel til behandling af forstoppelse og diarré på grund af dets diuretiske, afførende og astringerende egenskaber, ifølge Uddhav Kulkarni i bogen "Vi er hvad vi spiser." Ikke alene er det en sund kilde til kostfiber, men det er også rigeligt i vitamin C og kalium, som hjælper dem, der oplever forstoppelse. Jorge Valera siger i bogen "Friske børn", at at spise en umodig mango også kan give lindring for gastrointestinale problemer som fordøjelsesbesvær.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: This Is What Happens to Your Body After You Eat Dragon Fruit (April 2020).