Parenting

Hvornår skal en baby flyttes fra et bassinet til en barneseng?

Pin
+1
Send
Share
Send

Placeringen af ​​din baby i et bassinet til at sove kan være hyggeligt for hende og bekvemt for dig. Når du kan lide at holde din baby nær dig om natten, tilbyder et bassinet et sikkert og komfortabelt sovemiljø. Til sidst kommer din baby til det punkt, hvor det er på tide at flytte hende fra bassinet til en krybbe til at sove.

Fungere

En krybbe kan være skræmmende for et nyfødt barn på grund af dets størrelse. Siden din baby var pakket omhyggeligt i din mave i ni måneder, vil hun sandsynligvis have sikkerhed for et omsluttende bassin, i modsætning til det større rum, som en krybbe giver. Plus, et bassinet er bærbart. Hvis din baby napper, kan du skubbe hende rundt til andre områder af huset, du skal være, som i stuen eller i køkkenet.

Funktioner

Mange bassinets har hjul, mens andre kan rocke side om side. Nogle har endda begge, så du kan stikke hjulene i bassinet og konvertere det til en vippeknap. Bassinetter kommer også i forskellige højder, hvoraf nogle er justerbare. AAP anbefaler, at din bassinet har en bred base for at undgå risikoen for at tippe over.

Vægt

Den gennemsnitlige bassinet er designet til babyer op til 18 kg. eller for dem der begynder at sidde op alene. Du kan dog flytte din baby til en krybbe, hvis hun er særlig høj. Du kan også gerne gøre overgangen, når hun begynder at blive mere aktiv eller ruller over. Selvom bassinets betragtes som fabrikanter som sikre for 18-lb. babyer, der flytter din baby ud af bassinet med ca. 2 måneders alder, kan være den sikreste praksis, rådgiver læge Eileen Tyrala, medicinsk direktør med Cribs for Kids.

Beliggenhed

I modsætning til bassinets er cribs ikke mobile. Din børnelæge kan anbefale at din baby sover i sit eget rum, når hun er 6 måneder gammel. Dog kan din baby måske ikke tilpasse sig til at sove alene i sin krybbe så hurtigt, afhængigt af hendes behov. I et sådant tilfælde kan du midlertidigt placere barnesenget dit soveværelse. Pas på, at din baby måske bliver vant til en sådan ordning og har en endnu vanskeligere overgang til sit eget rum i fremtiden.

Forholdsregler

Tæpper, dyner og udstoppede dyr, der er anbragt i krybber, kan virke som en trøstende mekanisme til din baby, der er vant til at sove i de hårdere kvarterer af et bassinet. Imidlertid kan sådanne genstande forstyrre farer, især for spædbørn, der lige er begyndt at vende. AAP'en anbefaler, at forældrene ikke bruger støtfangere, da der er risiko for, at de falder på din baby og udgør risikoen for pludselige dødsfaldssyndrom.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Boss (Januar 2020).