Vægtstyring

Natrium & Kalium og Ketogen Diet

Pin
+1
Send
Share
Send

Den ketogene diæt eliminerer kulhydratrige fødevarer, erstatter dem med højt indhold af fedtstoffer og proteiner. Fraværet af kulhydrater tvinger din krop til at forbrænde fedt til energi, der omdanner nogle til ketoner, som brænder din hjerne. Diæten gennemføres ofte af sundhedspersonale for at mindske forekomsten af ​​epileptiske anfald hos patienter og af personer, der søger vægttab. Sikring af natrium- og kaliumindtag er tilstrækkeligt under en ketogen kost kan hjælpe med at mindske negative virkninger på din krop.

Om Ketogenic Diet

Den ketogene diæt består typisk af kød, fedtfattig mejeri, olier, lavt kulhydratfrugter, æg og grøntsager. Det udelukker almindelige fødevarer som kartofler, ærter, majs, brød, kiks, mælk, ris og sukker. De måltider, der spises på en ketogen kost, adskiller sig meget fra det, der anses for normalt af de fleste individer. For at forebygge mangler, herunder natrium og kalium, er kosttilskud normalt indarbejdet i den ketogene diæt. Ved at fratage din karbonhydratkrop, er den vigtigste energikilde nødt til at ændre sig. Selvom dette har potentialet til at formindske den fysiske ydeevne, bekæmper korrekt natrium- og kaliumindtag denne effekt.

Dietrolle og kilder til natrium

Natrium er et naturligt forekommende mineral, der gør det muligt for din krop at regulere vandretention. Det letter de nødvendige elektriske signaler til, at dit nervesystem og hjerneceller fungerer korrekt. En ubalance i natrium kan være dødelig, uanset om niveauerne er for høje eller for lave. Næsten alle fødevarer indeholder niveauer af natrium; nogle af de bedste kilder er tilladt på ketogen diæt, såsom æg og magert kød.

Kaliums diæt og rolle

Kalium er et vigtigt mineral, der kræves til normal kropsfunktion. Det spiller vigtige roller i vedligeholdelsen af ​​metabolisme og hjælper din krop med at regulere dets syrebalance. Kalium er afgørende for, at alle celler i din krop fungerer korrekt og letter normal muskel- og orgelvækst. Derudover sikrer kalium den elektriske kommunikation, der kræves for dit hjerte fungerer korrekt. Fødevarer med højt indhold af kalium omfatter fisk, mælk, yoghurt, broccoli, ærter, kartofler, kiwi, bananer og næsten alle kød.

Natrium- og kaliumtilskud

Hvis din ketogene diæt ikke leverer tilstrækkelige natrium- og kaliumniveauer, kan kosttilskud give, hvad din krop mangler. En portion servering af bouillon kan fungere som et natriumtilskud, bortset fra almindelige måltider. Imidlertid er det ikke så vanskeligt at opretholde niveauer af natrium i den ketogene diæt som at opretholde kaliumindtag. Mens kaliumkilder omfatter kød og fisk eliminerer kogeprocessen meget af kaliumindholdet. Kalium bicarbonat kosttilskud, taget dagligt, ændre mangel på kalium.

Advarsel

Før du øger natrium- eller kaliumindtaget i en ketogen kost, skal du konsultere en sundhedspersonale til testning. Han kan bestemme, hvilke næringsstoffer din krop mangler gennem urin og blodprøver, og hvordan man løser ubalancerne. Desuden skal du aldrig planlægge en ketogen diæt uden hjælp fra en certificeret ernæringsspecialist. Hun kan hjælpe dig med at finde den rette balance af fødevarer for bedst at forsyne din krop med næringsstoffer. Spørg om råd om rigtige kosttilskud for at holde din krop fungerer fuldt ud og undgå at forårsage skade. Tjek med din sundhedspersonale, inden du tager en streng træning på ketogen diæt for at sikre, at din krop kan udholde stresset.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Low Carb Hamburger Buns - Keto Bread (April 2020).