Sport og fitness

Hvilke muskler bruges og fastgøres under jogging?

Pin
+1
Send
Share
Send

Når folk tænker på øvelser for at opbygge eller tone deres muskler, overvejer de sandsynligvis vægtmaskiner eller andre styrke- og modstandsorienterede aktiviteter. Afstandskørsel, men selvom det ofte udføres som en måde at tabe sig på eller opbygge kardiovaskulær fitness, er en effektiv måde at fastholde dine benmuskler på, især når du taber fedt i processen og dermed tillader musklerne at vise sig selv mere .

Gluteal muskler

Du har tre par gluteal muskler - gluteus minimus, gluteus medius og gluteus maximus. Sidstnævnte muskel er, som navnet antyder, den største af de tre og er ansvarlig for den samlede form af din røv. Arbejdet med disse muskler er at holde overkroppen oprejst - det vil sige at forlænge benene i hoften. Dette, som Kirk Mahoney, Ph.D. påpeger, hvorfor firebenede dyr næsten ikke har gluteal muskelmasse. Hvis du ønsker at tone disse specielt, planlægge en masse løber op stejle bakker.

haser

Hamstringene består af tre muskler i lårets bagside på hver side - biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus. Deres job er at bøje underbenet på knæet. De kaldes til tungere pligt under sprintning, fordi det accentuerer svingfasen i gangcyklussen. Selvom løbe virker disse muskler, er de som forklaret i "Running Times" underlagt overforbrugsskader, fordi musklerne på den anden side af låret, quadriceps-gruppen, påtager sig en højere andel af byrden for at løbe og derved oprette hamstrings at være svagere.

quadriceps

De fire muskler i quadriceps-gruppen af ​​låret, som regel de mest fremtrædende muskler i løbere på grund af både deres placering og en betydelig overordnet størrelse, spænder over to led - knæ og hofte - og har to funktioner: forlænger benet ved knæet og bøjning af låret i taljen. De deltager i bremsning, når du løber ned ad bakke, når du er i størst risiko for at skade dem. I en løber med specielt faste quads er de fire individuelle muskler let at skelne mellem.

kalve

Dine kalvemuskler indbefatter gastrocnemius, jo mere fremtrædende af de to muskler i dette område, og soleusen, som lægger sig lavere på bagsiden af ​​shin'en end gastrocnemius og sidder dybere. Sammen spænder disse muskler foden nedad i ankelen, hvilket gør dem ansvarlige for stort set alle push-off-faser under løb. Derfor, hvis du vil bygge mere stærke og tonede kalve, vil sprint og bakketræning få jobbet gjort. Pas på dog at strække og varme op, før du løber for at minimere skaderisiko.

Pin
+1
Send
Share
Send