Mode

Hudpleje til kvinder over 60 år

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du går ind i dine 60'ere, er det vigtigste at huske, at din hud nu producerer mindre olie. Du vil sandsynligvis mærke, at din hud føles tørre og mindre stram, så du skal gøre alt, hvad du kan for at genopbygge fugt. Når du er i tvivl, hydrat.

Vask dit ansigt mindre

Reducer wahsing dit ansigt til en gang om dagen. Fotokredit: diego cervo / iStock / Getty Images

På grund af den manglende olie, som din hud producerer alene, skal du træffe ekstra forholdsregler for at bevare fugt. Da vaske dit ansigt rent faktisk fjerner fugt fra huden, skære ned på den frekvens, som du renser med. I stedet for at vaske flere gange om dagen skal du bare vaske dit ansigt en gang om aftenen med en oliebaseret rengøringsmiddel. Om morgenen, i stedet for at skrubbe, skal du blot skylle dit ansigt med koldt vand for at føle dig opdateret.

Brug oliebaseret fugtighedscreme

Fugt ofte. Fotokredit: Andy Nowack / iStock / Getty Images

Selvom du ikke plejer at fugte regelmæssigt, når du var yngre, er det nu tid til at starte. To gange om dagen anbringes et oliebaseret serum, der indeholder botaniske ekstrakter, såsom sheasmør. Disse ingredienser vil give din hud en ekstra dosis af hydrering og bidrage til at reducere udseendet af fine linjer og rynker.

Læg op på solcreme

Brug solbeskyttelse. Fotokredit: David Oxberry / Photodisc / Getty Images

Det er ingen hemmelighed, at solen er skadelig for din hud. Når du bliver ældre og din hud begynder at tørre ud naturligt, kan solen forværre tørheden. Påfør en generøs mængde solcreme daglig for at beskytte din hud, og overvej at bruge en SPF på 60 eller højere. Ved lejligheder, når du planlægger at være udendørs i længere perioder, skal du have en oversize solhat til at skygge dit ansigt.

Exfoliere regelmæssigt

Exfoliate. Fotokredit: Jupiterimages / Pixland / Getty Images

For at maksimere fordelene ved dine fugtighedsbevarende produkter er det vigtigt at exfoliere to til tre gange om ugen for at fjerne tørrede og døde hudceller fra dit ansigt. Processen med at fjerne døde hudceller forynger ansigtet og giver nye, sunde hudceller mulighed for at vokse. Forlængelsen af ​​hudceller går langsommere, når du bliver gammel, så i din 60'erne bliver det afgørende at exfoliere for at fremskynde denne proces sammen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: LGFB Skjerfbinding 7/7 (April 2020).