Mad og drikke

Babies & Cornmeal

Pin
+1
Send
Share
Send

Majsmel, eller mel fremstillet af tørret majs eller amerikansk majs, er en traditionel "starter mad" til førsteårsbørn. Mens det er sødt, kan en god mængde protein og lyse gul farve få det til at virke som en ideel første mad til din baby. Der er flere ting at overveje først. Generelt anbefales det at give din baby majsemel eller almindelig majs, indtil de når mindst 1 år på grund af mulige allergiske reaktioner og en generel mangel på næringsværdi.

Hvornår skal du starte?

Når din baby er omkring 6 måneder gammel, kan det være på tide at begynde at eksperimentere med andre fødevarer end brystmælk og formel. Fælles starter fødevarer omfatter ris, hirse og mosede grøntsager og frugter. Ris og majsmel kan også introduceres omkring denne tid, sædvanligvis blandet med enten vand eller en lille smule modermælk eller formel. Men på grund af mulige allergener i majs anbefales det normalt ikke, før din baby er 1 år gammel.

Fordele

Cornmeal, som almindelig kernel majs, indeholder masser af protein og kulhydrater. Mens kernel majs også indeholder spor af vitamin A, C-vitamin, kalium og jern, indeholder majsmel ikke noget vitamin A, C og et spor af jern. En typisk 1 ounce servering majsmel indeholder 20 gram kulhydrater, 3 gram protein og 2 gram fedt samt 5 procent af din daglige tildeling af jern.

Overvejelser

Da majs er et almindeligt allergen, anbefales det ikke at indføre majsmel, før barnet er mindst 12 måneder gammelt. Risikoen for, at din baby har en majsallergi, er højere, hvis der har været en familiehistorie af enhver form for allergi.

Advarsel

En baby med majsallergi kan udvise nogle af de typiske fødevareallergi symptomer, herunder kramper, diarré, eksem, overskydende gas, kvalme, opkastning, forstoppelse, vandige eller røde øjne og en prikken eller løbende næse. Selvom sjældne, i værste fald kan majsallergi føre til anafylaktisk shock. Kontakt omgående læge, hvis det sker.

Det er altid en god idé at introducere mad til din baby en dag ad gangen for at hjælpe med at udpege eventuelle allergiske reaktioner. Hvis nogen af ​​disse symptomer vedvarer, skal du kontakte din børnelæge.

Tips

Kornderivater findes i mange almindelige fødevarer, herunder nogle modermælkserstatningsprodukter, bagepulver og majssirup. Størstedelen af ​​tiden er mængden af ​​majs i disse fødevarer imidlertid næsten ubetydelig.

Når du har konstateret, at din baby ikke er allergisk over for majs, indeholder nogle fødevarer, der blander majsmel med andet end vand og mælk, kartoffelmos, mosede gulerødder, mosede æbler, mosede ærter og brun ris eller rismel. Disse muligheder er let fordøjelige.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Nursery Rhymes song for Children, Babies - 30 Minutes Best kids songs (Marts 2020).