Sygdomme

Alternative øvelser til shin splinter

Pin
+1
Send
Share
Send

Shin splinter forårsage smerte og ømhed langs indersiden af ​​din tibia ben - den store knogle er placeret i dit underben. Denne tilstand kaldes også medial tibial stress syndrom, og er ofte resultatet af deltagelse i kraftig motion eller sport, herunder løb, dans og militær træning. Der er masser af alternative øvelser, du kan færdiggøre, mens du helbreder, men sørg for først at få din læge godkendt.

Fodtøj

Hvis du deltager i kraftig sport eller motion, er det måske ikke nødvendigt at stoppe træningen eller ændre dine aktivitetsniveauer. Ifølge Hughston Sports Medicine Foundation er det første, som en aktiv person skal gøre, at rette op på de prædisponerende faktorer, såsom udskiftning af slidte sko, der kan føre til smerte og skade i dine yderste ekstremiteter. Andre faktorer, der fører til skinnespidser, omfatter løbende på hårde overflader eller fortov, og øger dine træningsniveauer for hurtigt. Hvis du er en løber, skift til at køre på et spor eller løbebånd, indtil din smerte falder. Når du øger dine træningsniveauer, skal du gøre det gradvis i løbet af en tre til seks ugers periode i modsætning til alle på én gang.

Cross-træning

Cross-træning kan hjælpe skadede atleter og træne deltagere med at opretholde deres nuværende fitnessniveau og udholdenhed uden at lægge overdreven stress på benbenene. Low-impact øvelser kan omfatte svømning ved hjælp af en elliptisk maskine, vand aerobic, gå eller ride en stationær cykel. Disse øvelser skal udføres fem dage om ugen i 30 minutter ad gangen for at hjælpe med at opretholde dit fitnessniveau. Hvis du søger at opbygge overkroppens styrke, kan du også sidde eller ligge styrketræning.

Strækker

Stretch før træning ud til både behandle og forhindre shin splinter. Udøvelse af forsiden af ​​dine kalve og engagerende i dorsiflexion - peger tæerne fremad - af anklen med brug af modstandsbånd kan bidrage til at øge styrken og fleksibiliteten i dine benmuskler foruden at forhindre smerter i dine skind. Gør kalveforstærkende øvelser som tåhøjninger eller stående vægstrækninger for at reducere muskulære ubalancer, som kan føre til skinnespalter. Disse øvelser skal få dig til at føle en let strækning bag på din kalvemuskel.

Overvejelser

Før genoptagelse af enhver form for træning, kan alvorlige skinnespalter reagere godt på hvile, isning, mild kompression og antiinflammatorisk medicin. Hvis du får lov til at deltage i alternative øvelser, når du genvinder fra skinnesplinter, må du aldrig træne til det punkt, hvor du oplever smerte. Hvis du oplever smerte, stop motion og kontakt din læge.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 3 Best Exercises for: Chondromalacia Patella & Patellofemural Pain (Knee Pain) (April 2020).