Mad og drikke

Vitaminer og mineraler til nervesystemet

Pin
+1
Send
Share
Send

Dit nervesystem består af hjerne, rygmarv og alle nerveender i hele kroppen. Dette system arbejder kontinuerligt for at understøtte essentielle funktioner for livet, herunder dit hjerterytme, vejrtrækning, bevægelse, hukommelse og kognitiv funktion. Korrekt funktion af dit nervesystem er afhængig af en række faktorer, herunder næringsstoffer opnået fra din kost. Forbruger essentielle mineraler og vitaminer kan hjælpe med at sikre det fortsatte sundhed i dit nervesystem.

Kalium

Mineral kalium hjælpemidler i korrekt nervesystem funktion ved at regulere nerveimpulser. Specielt spiller kalium en rolle i aktionspotentialer, de elektrokemiske impulser, som dine nerveceller bruger til at transmittere et signal i hele cellen. I løbet af et aktionspotentiale overskrider natrium og kalium i og ud af cellerne, hvilket giver et midlertidigt elektrisk signal, som fremkalder et svar inden for en nervecelle. Universitetet i Pennsylvania School of Medicine forklarer, at kaliumsignalering er vigtig i at slukke for disse nervepulser, når det er hensigtsmæssigt, hvilket forhindrer ukontrolleret nervesignal, som kan føre til sygdomme som epilepsi. Spise fødevarer med rigdom af kalium, som bananer, sødbrødsaft og appelsiner kan hjælpe dig med at forbruge et tilstrækkeligt niveau af kalium hver dag, der understøtter det korrekte nervesystem fungerer.

Calcium

Som kalium spiller mineralskalcium en rolle i regulering af handlingspotentialer i nerveceller i din hjerne og i hele kroppen. Calcium hjælper cellerne med at indlede et aktionspotentiale og hjælper dem også med at vende tilbage til deres normale tilstand efter signalet er blevet forplantet. University of California, San Diego, forklarer, at calcium også spiller en rolle i udviklingen af ​​nervesystemet, hvor calciumniveauer giver et "kort" for at styre migrationen af ​​nerveceller. Forbrug fødevarer, der er rig på calcium som mælkeprodukter, bønner og kale for at sikre tilstrækkeligt calciumforbrug og korrekt nervesystemfunktion.

Vitamin B-12

Et vigtigt vitamin, at hjælpemidler i nervesystemet fungerer, er vitamin B-12 eller cobalamin. Hinder til familien af ​​otte B-klasse vitaminer, vitamin B-12 hjælpemidler i din krops metabolisme. Det hjælper med at bryde komplekse kulhydrater ind i glukose, det sukker, din hjerne bruger som brændstof for at tillade korrekt funktion. Vitamin B-12 understøtter også nervesystemet, der fungerer ved at hjælpe med at opretholde en sund myelin, en neve isolator, der tillader nerveoverførsel. Linus Pauling Institute ved Oregon State University indikerer, at vitamin B-12 mangel kan forårsage en nedbrydning af myelin i hjernen, hvilket igen kan føre til sygdomme som Alzheimers. Forbrug fødevarer som skaldyr, fjerkræ, oksekød og æg for at sikre korrekt vitamin B-12 forbrug og støtte nervesystemet fungerer.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 8 ukendte fordele ved graviola (April 2020).