Mad og drikke

Kan du drikke for meget citrongræs te?

Pin
+1
Send
Share
Send

Mens olierne i citrongræs te tilbyder sundhedsmæssige fordele, herunder mulig beskyttelse mod kræft, vil du ikke drikke for meget af det. Høje indtag af citrongræs te kan skade din lever og mave. Det er heller ikke sikkert, hvis du er gravid. Hvis du regelmæssigt drikker citrongræs te, skal du kontakte din læge for at diskutere fordele og sikkerhed.

Konsekvenser af for meget

En af olierne i citrongræte kan være giftig i store mængder. En undersøgelse fra 2008 offentliggjort i Food and Chemical Toxicology undersøgte virkningerne af denne olie på Wistar-rotter og fandt, at høje doser beskadiger både maven og leveren. Bivirkninger i dyreforsøg afspejler ikke altid nøjagtigt bivirkninger hos mennesker, men de angiver behovet for bekymring. Kontakt din læge for at diskutere, hvor mange kopper citrongræs te er sikkert for dig at drikke.

Undgå hvis du er gravid

Hvis du er gravid, bør du undgå citrongræs te helt, siger Memorial Sloan Kettering Cancer Center. Andre stoffer, der findes i teen, der hedder citral og myrcen, har forårsaget fosterskader hos rotter. Og mens ingen ved, om citrongræs te ville have de samme effekter på en baby, bør du fejle på forsigtighedssiden.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: KAYLA IS OBSESSED WITH MAKING SLIME! | We Are The Davises (April 2020).