Sygdomme

Vitaminer at tilføje til Ritalin for hjælp med bivirkninger

Pin
+1
Send
Share
Send

Ritalin er et methylphenidat HCL, et stimulerende middel til behandling af opmærksomhedsunderskud hyperaktiv lidelse eller ADHD. Mange bivirkninger er forbundet med dette lægemiddel. Vitamin B3, B5 B6, C-vitamin og essentielle fedtsyrer kunne lindre ADHD symptomer. Der er imidlertid ikke tilstrækkeligt bevis for, at disse næringsstoffer er effektive. De bør ikke erstatte traditionel behandling.

Naturen af ​​Ritalin

Ritalin virker ved at hæve niveauerne af norepinephrin og dopamin i hjernen - kemikalier eller neurotransmittere, der øger fornøjelse, bevægelse og opmærksomhed. Folk med ADHD har ændret hjernekemi og aktivitet i forhold til dem uden ADHD. De er præget af overdrevent aktiv, impulsiv adfærd. Ritalin ordineres ofte af en læge for at bringe denne adfærd under kontrol. Du kan opleve mange bivirkninger. De mest almindelige er hovedpine, hurtig hjertefrekvens og arytmi, blodtryksændringer, nervøsitet, kvalme, svimmelhed, impulsivitet, manglende evne til at sidde stille, mavesmerter, vækstundertrykkelse, vægttab, søvnløshed, hallucinationer og hududslæt.

B-vitaminer

Vitaminerne B3, B5 og B6 har været genstand for mange undersøgelser, der undersøger de virkninger, de kan have på Ritalin bivirkninger. Resultaterne er dog lige så forskellige som de kemiske ubalancer hos dem med ADHD; nogle kan reagere mere på vitamin B3 end B6 eller B5 til B3. Det afhænger af de specifikke kemikalier, der er ude af balance i hver person. Vitamin B3 og B5 kan hjælpe med at stoppe hallucinationer fra stofbrug, migrænehovedpine, svimmelhed, depression og generelle ADHD-symptomer. B5 kan også hjælpe lavt blodtryk. Vitamin B6 er det mest almindelige B-vitamin forbundet med ADHD. Det er et nødvendigt næringsstof til produktion af serotonin, dopamin og norepinephrin, hjernekemikalierne, der er ubalancerede hos dem med ADHD. Store doser af B-vitaminer kan være usikre. Mere end 5 mg B5 om dagen for voksne eller 2,5 mg til børn kan forårsage diarré. Vitamin B3 kan forårsage skylning eller rødt udslæt. Hvis der tages mere end 3 mg til voksne og 1,5 mg til børn, kan der opstå leverproblemer, gigt, sår, højt blodsukker, uregelmæssigt hjerteslag eller andre alvorlige problemer. Brug af vitamin B6, ligesom alle B-vitaminer, skal overvåges nøje af en læge. For meget kan føre til nerveskade og følelsesløshed. Spædbørn kræver 0,1 mg til 0,3 mg om dagen; børn har brug for 0,5g til 1,0g om dagen, og voksne kræver 1,3mg til 1,5mg om dagen.

C-vitamin

C-vitamin kan hjælpe cirkulation og beslægtede sygdomme, som nogle Ritalin-brugere kan opleve, såsom hjerteanfald, slagtilfælde og forhøjet blodtryk. Nogle mennesker har maveforstyrrelse, halsbrand, hovedpine eller andre klager, når de tager vitamin C. Mængder på over 2.000 mg om dagen kan være usikre og føre til nyresten, diarré og andre sundhedsmæssige problemer - især for dem med diabetes, blodforstyrrelse, kræft og seglcelle sygdom.

Essentielle fedtsyrer og Ritalin

Essentielle fedtsyrer kan forbedre normal hjernefunktion og hjertesundhed, to vigtige bekymringer for dem, der bruger Ritalin. Derfor er disse næringsstoffer, som ofte mangler hos dem med ADHD, undertiden en del af undersøgelser udført på ADHD patienter, der tager Ritalin. I en undersøgelse foretaget af Dr. Irene Colquhoun og Sandy Bunday fra Hyperactive Children's Support Group, blev personer med ADHD fundet manglende essentielle fedtsyrer. Resultaterne af denne undersøgelse blev offentliggjort i 1981, i en publikation kaldet medicinsk hypotese. Denne undersøgelse var en katalysator for kontinuerlige undersøgelser om emnet, der understøtter de oprindelige fund. Årsagen til den væsentlige fedtsyre mangel er forbundet med manglende evne til at metabolisere det, en lækage af disse næringsstoffer fra tarmene eller et øget behov for dem.

Pin
+1
Send
Share
Send