Relationer

Tegn, at du er dating en gift mand

Pin
+1
Send
Share
Send

Mens bedrageri - og de der snyder på deres romantiske partnere - ofte er sensationaliseret i medierne, fremhæver forfatter Ann Smith, der skriver for psykologi i dag, at snyd har en ødelæggende virkning på de berørte ægtefæller. Dating en gift mand er også uretfærdigt for dig, fordi du risikerer at blive følelsesmæssigt sårbar med en mand, der ikke er i stand til at forpligte dig. At kende tegnene på, om du er en gift mand eller ej, kan hjælpe med at beskytte dit hjerte og fornuft.

Ingen invitationer til hans hus

En gift mand vil ikke have dig til at dukke op i hans hjem, siger Mark Perry, skriver til HealthGuidance.org. Vær opmærksom, hvis den mand, du er dating, aldrig inviterer dig og gør undskyldninger, hvis du inviterer dig selv. Bliv mistænkelig, hvis han synes tilbageholdende med at afsløre sin adresse.

Dato placeringer

En gift mand risikerer at blive fanget, når han tager dig ud i offentligheden. Mænd, der gentagne gange vælger fjerntliggende steder eller undgår højt profilerede destinationer, giver anledning til mistanke. Nogle gifte mænd må måske ikke gå ud og foreslår at blive i og kede i stedet.

Altid kører sent

Mænd, der altid kommer sent, kan have noget at skjule. En gift mand kan ikke fortælle sin kone, hvor han går, når han kommer til at se dig, så han vil ofte komme sent, fordi han havde problemer med at komme væk fra sin kone. Hvis den mand du er dating konstant viser sig sent og gør undskyldninger for hvorfor, kunne han være gift.

Du møder ikke sin familie

Mød en kæreste familie markerer progressionen til alvor i mange relationer. Hvis du daterer en mand i lang tid og ikke får en invitation til at mødes med familien, skal du overveje at spørge ham hvorfor.

Intet hjem telefonnummer

En gift mand kan ikke give dig sit telefonnummer, fordi hans kone eller børn kan svare på telefonen. Han vil ikke risikere, at du efterlader en besked på husets telefonsvarer. Et rødt flag går op, når en mand kun giver sit mobilnummer.

Helger alene

Helgen giver tid til par og familier til at slappe af og gøre tingene sammen. Hvis den mand, du dato bliver knap på weekenderne, kan han tilbringe tid sammen med sin kone og børn. Det samme gælder for store helligdage.

Manglende offentlig indflydelse

Hvis din kæreste bliver langt mere fjern i offentligheden end når de to er alene, kan han være bange for anerkendelse. En snydende mand ved aldrig, hvornår han vil løbe ind i svigersøn eller hans kone. At holde afstanden fra dig offentligt gør det mindre sandsynligt, at folk vil se dig som et par.

Han sover ikke over

Hvis din kæreste finder undskyldninger for ikke at blive natten med dig, vær forsigtig. En gift mand ville advare sin kone til sin mistænkelige opførsel, hvis han tilbragte gentagne overnatninger hjemmefra.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Hat er oder sie Interesse? Woran erkenne ich, ob ein Mann oder eine Frau an mir interessiert ist? (Januar 2020).