Mad og drikke

Ernæringsoplysninger til O'Charley's

Pin
+1
Send
Share
Send

O'Charley er en afslappet spisestue med steder mellem Midwest og East Coast. Menuen indeholder en række bøf, sandwich og pastaretter samt andre entrees til brunch, frokost og aftensmad. O'Charley's tilbyder også en to-go service, med nogle steder, der leverer curbside pick-up. Uanset om du spiser i eller tager din bestilling hjem, skal du planlægge dig, hvis du ser din talje. Mange af O'Charleys retter er fyldt med kalorier, men der findes nogle sundere muligheder.

Misforståelser

Antag ikke, at menupunkter, der indeholder salat eller er mærket "grillet", er altid sunde. Mens grille er en sundere madlavning metode end stegning, kan retter stadig indeholde et højt niveau af kalorier og fedt på grund af saucer eller andre ingredienser tilsat fadet. For eksempel har den grillede baja kylling 1.010 kalorier og 36 gram fedt. Vær på udkig efter retter, der bruger kalkun i stedet for kød, fordi de ikke nødvendigvis altid er gode valg. O'Charleys kalkunburger indeholder for eksempel 890 kalorier og 54 fedt gram. Den klassiske burger lavet med oksekød indeholder over 200 kalorier og 17 fedt gram mindre end kalkun-indstillingen.

Supper & Salater

Spise en sund suppe eller salat kan være ideel til et let måltid. De kan også hjælpe med at fylde dig, så du spiser mindre af en hovedretter. O'Charley's tilbyder en række supper i kop og skålstørrelser. Selvom de fleste er relativt lav i kalorier, vælge koppen størrelse, hvis du er bekymret for natrium, som de fleste supper på menuen har en en overskydende beløb. At vælge en sund salat indstilling på O'Charley's kan vise sig svært, da nogle har mere end 1.000 kalorier. Den bedste mulighed er at bestille huset salat og parre det med en lys dressing. Bestilling af denne salat a la carte uden dressing har kun 140 kalorier og 6 fedt gram.

Hovedforretninger

Stick med skaldyr til din hovedret, når du spiser på O'Charley's. Den cedertræede tilapia har kun 280 kalorier og 11 fedt gram. De seks oz. grillet laks indeholdende 370 kalorier og 22 gram fedt. Det har mere fedt end nogle andre slags skaldyr, men er rig på hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer, ikke skadeligt mættet fedt. En anden lavere kalorieindhold valg er grillet rejer indeholdende 290 kalorier og syv fedt gram. Rødt kød er en god protein- og jernkilde, men er ofte høj i fedt. Den laveste kalorieindhold og fedtindstilling på menuen er 5-oz. Slagtere Cut Premium USDA Choice bøf indeholdende 260 kalorier og 14 fedt gram.

Retter at undgå

Giv ikke fristelsen til at bestille appetitvækkere, fordi mange af dem indeholder så mange kalorier - om ikke mere - end dit måltid. Chips og salsa kan virke harmløse, men en ordre hos O'Charley indeholder 520 kalorier. Undgå de fleste pasta retter, fordi de indeholder de fleste eller alle en dags værd af kalorier i en rækkefølge. Den bagt penne Italiano indeholder 1.700 kalorier og 99 gram fedt. Andre dårlige næringsdrivende krænkere omfatter Bayou-rejepasta, 12-krydderipapir og prime ribpasta. De indeholder alle godt over 1.000 kalorier og mere end en dags værd af fedt gram.

Pin
+1
Send
Share
Send