Vægtstyring

The Best Calorie-Burning Workouts

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvor mange kalorier du brænder under en given træning, varierer afhængigt af din vægt, din kropsfedtprocent og stofskiftet og intensiteten, hvor du arbejder. For eksempel, hvis en gennemsnitlig kalorieforbrænding er givet baseret på en 130-lb. individuel, skal du estimere færre kalorier, hvis du er under 130 lb., og flere kalorier bliver brændt, hvis du vejer mere end 130 lb. Du vil også forbrænde flere kalorier, hvis du er muskuløs og magert og har udviklet en høj metabolisme gennem konsekvent styrketræning. Den vigtige ting at bemærke er imidlertid, at du får større indsats i en træning, jo flere kalorier du vil brænde i løbet af den tid.

High-Intensity Calorie Burners

Nogle af de bedste kalorieforbrændere vil have en høj intensitet i naturen, der kræver en vis grad af aerob eller kardiovaskulær konditionering. Cykling ved en racerhastighed på mere end 20 miles i timen brænder ca. 944 kalorier pr. Time for en 130-lb. person. Tag hastigheden lidt ned til en moderat 12 til 14 miles i timen, og du kan stadig brænde 472 kalorier om en time. En indendørs gruppe cykling klasse forbrænder anslået 600 til 800 kalorier i timen, hvilket er en af ​​de bedste forbrændinger til en indendørs studie klasse. Fordelen med cykling er, at det er en lav-træningsøvelse, hvilket er lettere på leddene end i forhold til højeffektive aktiviteter som løb.

Selvom kører er en kraftig øvelse, er det delvist grunden til dens højkaloriske brændehastighed: Kroppen bruger mere energi (forbrænder kalorier), når den skal distribuere stød af landing gang for gang. At køre i et otte minuts tempo i en time brænder 738 kalorier i timen, hvis du er 130 lb, og op til 1.078 kalorier, hvis du er tættere på 190 lb. Kører lidt langsommere i et minuts tempo, forbliver stadig 649 og 949 kalorier pr. Time.

En anden af ​​de bedste kalorieforbrændingsaktiviteter løber op ad trappen. Anslået at brænde 885 kalorier i timen til en 130-lb. individuel, dette er en seriøs konkurrent. I betragtning af denne aktivitet giver en lille hvileperiode hver gang du løber ned ad trappen, kan det ikke virke så intens som at prøve at køre eller cykle i et fast tempo; Men det vil helt sikkert få dig til at svede og forbrænde kalorierne.

Fitness træning

Nogle af de bedste kalorieforbrændingstræning i fitnesscentre er gruppe fitness klasser. Delvist på grund af instruktørens motivation, der skubber dig til at arbejde hårdere end du måske selv og delvis på grund af det egentlige format, er følgende klasser højt kaloriebrændere.

Kickboxing: Denne klasse blander bokse-stil slag med hurtig bevægelse fodarbejde, kampsport stil spark og sportskondition øvelser til en atletisk stil træning. Anslået at forbrænde 590 til 865 kalorier pr. Timen klasse, kan du øge din kalorieforbrænding ved at tilføje højere effektbevægelser eller reducere din kalorieforbrænding ved at lave mindre effektversioner. Et eksempel ville være at udføre traditionelle jumping jacks for høj effekt eller alternerende fodhaner til siden i stedet for at hoppe til lavere belastning.

Boot Camp: Boot camp stil klasser blander et stort udvalg af bevægelser inden for en klasse og kan variere fra en instruktør til en anden. Men de fleste boot camp klasser kombinere mere intense bevægelser som spring, løb, calisthenics, pushups, squats og lunges for en kalorier med høj kalorieindhold på ca. 600 til 900 kalorier pr. Timen klasse.

Brændende kalorier derhjemme

Nogle af de bedste kalorieforbrændingsaktiviteter kan også ske i dit hjem. Hoppekæde, for eksempel brænder 590 kalorier om en time baseret på en 130-lb.person, og jogging på plads kan forbrænde 400 til 500 kalorier pr. Time. Hvis du skulle kombinere løb op og ned ad trappen, hoppe reb og jogge på plads i 30 minutter, ville du have en hjemme-træning, der forbrænder ca. 300 kalorier pr. Halv time eller 600 kalorier pr. Time.

Hvis du finder ud af, at organiseret træning ikke appellerer til dig, brænder husholdningsarbejde og havearbejde også kalorier og kan helt sikkert være en træning. Selvom de generelt brænder kalorier til en lavere sats end målbevidste fitnessaktiviteter, brænder de stadig kalorier gennem bevægelse. Generelle housecleaning og havearbejde bevægelser brænder 200 til 300 kalorier i timen; du kan øge denne sats ved at tilføje i hårdere job eller arbejde i et hurtigere tempo. Eksempelvis vil hyldeposer af mulch tilføje til din kalorieforbrænding, som vil klatre op og ned ad en stige for at rense spindelvæv fra loftet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Fett verbrennen - Erfolgreich Kalorien verbrennen - Beste 5 Übungen zum Abnehmen (Januar 2020).