Sygdomme

Fordele ved phytosteroler

Pin
+1
Send
Share
Send

Phytosteroler er forbindelser, der findes i planter, der ligner kolesterol. National Institutes of Health rapporterer, at der er over 200 forskellige phytosteroler, og de højeste koncentrationer af phytosteroler findes naturligt i vegetabilske olier, bønner og nødder. Deres fordele er så anerkendte, at fødevarer styrkes med phytosteroler. I supermarkedet kan du se appelsinsaft eller margarine reklame fytosterol indhold. Efter at have gennemgået de sundhedsmæssige fordele, kan du tilføje fytosterolrige fødevarer til din kost.

Kolesterol-sænkende fordele

Den mest velkendte og videnskabeligt beviste fordel af phytosteroler er deres evne til at hjælpe med at sænke kolesterolet. En phytosterol er en planteforbindelse, der ligner kolesterol. En undersøgelse i 2002-udgaven af ​​"Annual Review of Nutrition" forklarer, at phytosteroler rent faktisk konkurrerer om absorption med kolesterol i fordøjelseskanalen. Mens de forhindrer optagelse af almindeligt kost-kolesterol, absorberes de ikke let, hvilket fører til et totalt lavere kolesterolniveau. Den kolesterolsænkende fordel slutter ikke med et godt antal på din blodrapport. At have lavere kolesterol fører til andre fordele, såsom en reduceret risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde og hjerteanfald.

Kræftbeskyttelsesfordele

Phytosteroler har også vist sig at hjælpe med at beskytte mod kræftfremkaldelse. Juli 2009-udgaven af ​​"European Journal of Clinical Nutrition" tilbyder opmuntrende nyheder i kampen mod kræft. Forskere ved University of Manitoba i Canada rapporterer, at der er tegn på, at phytosteroler hjælper med at forebygge æggestok, bryst, mave og lungekræft. Phytosteroler gør dette ved at forhindre produktion af kræftceller, stoppe væksten og spredningen af ​​celler, der allerede eksisterer og faktisk opmuntrer til kræftcellernes død. Deres høje anti-oxidant niveauer menes at være en måde phytosteroler hjælper med at bekæmpe kræft. En antioxidant er en forbindelse, der bekæmper skade på frie radikaler, hvilket er negative virkninger på kroppen produceret af celler, der er usunde.

Hudbeskyttelsesfordele

En mindre kendt fordel ved phytosteroler indebærer hudpleje. En af de bidragende faktorer i hudens aldring er sammenbruddet og tabet af kollagen - hovedkomponenten i bindevæv - og solens eksponering er en stor bidragyder til problemet. Som kroppen aldre, er det ikke i stand til at producere kollagen som det engang gjorde. Det tyske lægejournal "Der Hautarzt" rapporterer om en undersøgelse, hvor forskellige topiske præparater blev testet på huden i 10 dage. Den aktuelle behandling, der viste anti-aging fordele til huden var den, der indeholdt phytosteroler og andre naturlige fedtstoffer. Det er rapporteret, at phytosteroler ikke kun stoppede nedbrydningen af ​​kollagenproduktionen, der kan være forårsaget af solen, det tilskyndede faktisk til ny kollagenproduktion.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Diese 6 erstaunlichen Vorteile haben Kürbiskerne für deine Gesundheit! (Januar 2020).