Sundhed

Adfærdsmodningsteknikker i klasseværelset

Pin
+1
Send
Share
Send

Adfærdsmodifikationsteknikker omfatter en række lærerimplementerede aktiviteter og handlinger, der har til formål at forbedre klasseværelsesadfærd. Opmuntrede adfærd kan omfatte opholdstilladelse, anmodning om tilladelse til at tale, forblive på opgave, korrekt pleje af bøger og værktøjer i klasseværelset og behandle andre elever med respekt. Modvirket adfærd kan indeholde høj eller forstyrrende adfærd, vandre rundt i klasseværelset og ikke fuldføre opgaver. Melissa Standridge fra University of Georgia minder lærere om, at adfærdsændring fungerer, fordi eleverne arbejder for positivt svar og til godkendelse fra personer, som de beundrer.

Forebyggende strategier

Overvej siddepladser et let distraheret barn tættere på læreren for at hjælpe hende med at holde sig på sporet. Giv et barn opmærksomhedsunderskud med hyperaktivitetsforstyrrelser, før klassen begynder at flytte bøger eller omorganisere skriveborde for at hjælpe med at bruge overskydende energi. Standridge kalder dette, "Udvikling af et positivt, plejende miljø (ved at fjerne negative stimuli fra læringsmiljøet)."

Undervisningsstrategier

Giv eleverne vejledning og information for at lære dem den nødvendige adfærd. Brug historier og rollespil til at undervise i handlinger som at bede om tilladelse til at forlade et sæde, danne en linje, gå til frokostrummet, sidde stille og holde hånden til ens selv. Både almindelige studerende og handicappede kan have brug for mere end mundtlige anvisninger for at forstå, hvordan du forventer, at de opfører dig i dit klasseværelse. En artikel i LD Online, et websted dedikeret til indlæringsvanskeligheder, med titlen Adfærdsmodifikation i klasseværelset, omfatter værdiforklaringsaktiviteter, aktiv lytning og kommunikationstræning for studerende og lærere som en del af formlen for modifikationsteknikker til undervisning.

Positive Reforcement Strategies

Når du fanger eleverne efter anvisninger og gør ting korrekt, komplimentere dem. Eksempler på positiv forstærkning, som foreslået i "Adfærdsmodifikation i klasseværelset" af N. Mather og Sam Goldstein, omfatter en kram eller ekstra legetid til børnehaverne, hjælp til udlevering af papirer eller tidlig afrejse til frokost for mellemskoleelever eller ekstra computer tid eller selvstændig skabelse af en klassequiz for senior high students. Mather og Goldstein siger, at mere end en form for positiv forstærkning kan være nødvendig for et enkelt barn. For eksempel kan et barn have brug for et kompliment at forblive siddende i sin stol og en anden for at opmuntre til at arbejde, mens han sidder.

Negative Forstærkning Strategier

Når en elev handler ens efter at have anvendt forebyggende, undervisnings- og positive forstærkningsstrategier, kan der kræves negative forstærkningsstrategier. Eksempler på negative forstærkningsstrategier omfatter en timeout, siddepladser væk fra resten af ​​klassen, fjernelse af spilletid privilegier, henvisning til rektor, et notat hjem til forældre eller en mundtlig berøring.

Pin
+1
Send
Share
Send