Sygdomme

Typer af antibiotika til Staph infektioner

Pin
+1
Send
Share
Send

En staph (staphylococcus aureus) infektion er forårsaget af fælles bakterier, som ofte findes i næsen eller på huden. Staph-bakterierne, for sunde mennesker, forårsager normalt ikke en infektion. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) angiver, at staph-bakterierne er en af ​​de førende årsager til hudinfektioner i USA og behøver ofte ikke antibiotika. Men når en persons immunsystem er svag eller der er et åbent sår, kan bakterierne forårsage en alvorlig infektion, der kan være problematisk. Behandling for disse infektioner involverer antibiotika.

Penicillin

På et tidspunkt, kunne penicillin behandle den fælles staph infektion, men med misbrug af antibiotika (ikke efterbehandling en recept eller tage dem, når ikke nødvendigt), staph bakterier er ofte resistente over for penicillin, hvilket gør det ineffektivt. Mens det stadig er effektivt for nogle staph infektioner, rapporterer Mayo Clinic, at mindre end 10 procent af Staph-infektionerne vil reagere på penicillin.

Methicillin

Det næste trin op fra penicillin er ofte methicillin. Dog er de staph bakterier bliver immune over for methicillin så godt, og det er nu ved at blive kaldt "MRSA", eller methicillin-resistente Staphylococcus aureus. I Mayo Clinic-rapporten er methicillin effektiv til behandling af mindre end 50 procent af staph-infektioner. MRSA'er er alvorlige, da der er færre behandlingsmuligheder for staph, der er resistent over for methicillin.

Vancomycin

Vancomycin er en langt mere potent og toksisk, antibiotikum end penicillin eller methicillin, og er almindeligt anvendt til behandling af staph infektioner, som er resistente over for de andre antibiotika. Mens det stadig er effektivt i de fleste tilfælde, er der nogle staph bakterier, der er blevet resistente over for vancomycin så godt. For at bestemme hvilket antibiotikum der vil være effektivt mod Staph infektion, forklarer University of Michigan Health System, at bakterierne vil blive testet i et laboratorium mod de forskellige tilgængelige antibiotika.

mupirocin

Mupirocin er en antibiotisk salve, der er ordineret til staph bakterier, der befinder sig i næshulen. En rapport i den 8. oktober 2008 udgave af "Cochrane Database of Systematic Reviews" fastslår, at mupirocin reducerer signifikant nasale staph-bakterier.

Tea Tree Oil

Tea tree olie er ekstraheret fra blade af teetræet (melaleuca alternifolia), som er hjemmehørende i Australien og har antibiotika egenskaber. Tea tree olie er et naturligt stof, der er blevet anset for effektivt mod MRSA. En undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 1995-udgaven af ​​"Journal of Antimicrobial Chemotherapy", viste, at alle de stammer af staph-bakterier, der blev testet, ikke var resistente over for te-træolie. Disse omfattede stammer, som var resistente over for methicillin og mupirocin. Mens nogle medicinske virksomheder arbejder med tea tree olie, er den tilgængelig i skranke i de fleste sundhedsfødevarebutikker.

Pin
+1
Send
Share
Send