Mad og drikke

Solsikkefrø Diet

Pin
+1
Send
Share
Send

Medmindre du er en fugl eller hamster, spiser en diæt, der hovedsagelig består af solsikkefrø, ikke en sund eller effektiv metode til vægtstyring. Der er ingen officiel solsikkefrø kost, men solsikkefrø kan være en nærende del af en velafbalanceret menneskelig kost eller vægttab plan. Lær mere om solsikkefrø for at bestemme, hvordan de passer ind i din daglige kost.

Solsikkefrø

Solsikkefrø er en god kilde til vitamin E. Fotokredit: Zoonar / O.Kovach / Zoonar / Getty Images

Solsikkefrø er en god kilde til E-vitamin, en antioxidant der bekæmper frie radikaler, som er ustabile molekyler, der kan bidrage til kræft. Lavt i kolesterol er frøene en god kilde til pantothensyre, fosfor, kobber, mangan og selen. Solsikkefrø er også høje i kostfiber, en nøgle komponent i effektiv affaldsregulering, der forbedrer kroppens naturlige afvænningsmekanismer.

Solsikkefrø Kost

Solsikkefrø kost er en af ​​mange sorter af crash kost. Fotokredit: Racide / iStock / Getty Images

Solsikkefrø kost er en af ​​mange sorter af nedbrudt kost, rygter om at hjælpe dig med at tabe hurtigt ved alvorligt at begrænse dit kalorieindtag. Problemet med crash dietter er, at de ikke giver tilstrækkelig ernæring og er uholdbare. Du genvinder hurtigt den vægt, du taber, medmindre du ændrer din generelle livsstil. Hvis du begrænser dit kalorieindtag i kort tid, kan det medføre vægttab, men det kan være farligt, hvilket muligvis fører til organsvigt og død. Derfor anbefales crash dieter ikke af læger.

Solsikkefrø og vægttab

Solsikkefrø er også højt i fedt. Fotokredit: Art-foto / iStock / Getty Images

Fordi solsikkefrø er højt i fedt, hvilket gør dem til centrum for din kost, kan ikke være en effektiv måde at tabe sig på lang sigt. Ifølge USDA skal fedtstoffer og olier udgøre den mindste del af dit daglige diætindtag. Den gode nyhed er, at solsikkefrø indeholder sunde fedtstoffer, der kan beskytte dig mod hjertesygdomme og højt blodsukker, ifølge nutritionist Joy Bauer. Inklusive solsikkefrø i dit vægttab plan er en god ide; at få størstedelen af ​​dine kalorier fra dem er det ikke. Et vægttab kost bør koncentrere sig om frugt og grøntsager, efterfulgt af hele korn og fedtholdige mejeriprodukter og magert protein anbefaler National Heart, Lung og Blood Institute.

Betjeningsforslag

Roast solsikkefrø er en god topping til salater. Photo Credit: HandmadePictures / iStock / Getty Images

Roast solsikkefrø, kaste dem i havsalt og opbevar dem i en lufttæt beholder til at bruge som en knasende salat topping, en hurtig snack eller en behagelig tekstkontrast til kogte grøntsager. Tilsæt solsikkefrø til bagværk, såsom muffins, kager og gærede brød, for rigdom og for at forbedre en sej, tandfast konsistens. Bland ristede solsikkefrø med tørrede frugter og nødder til en vandretidsblanding, der er nem at spise og fyldt med energi.

Pin
+1
Send
Share
Send