Sport og fitness

Vestibulære træningsøvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Vestibulære træningsøvelser behandler perifer vestibulær patologi forårsaget af indre øreforstyrrelser. Svimmelhed, svaghed, hovedpine og muskel træthed er alle mulige symptomer forbundet med en indre øreforstyrrelse. Medicin kan lindre symptomer, men de kan også være vaneformende og kan ofte negativt påvirke en persons evne til at gøre normale aktiviteter, hvilket i sidste ende er modsat af hvad de skal opnå ved at mindske svimmelhed. Vestibulære træningsøvelser tilbyder et alternativ uden bivirkninger.

Basic Gaze Stabilization Exercise Med Progressions

Gaze stabiliseringsøvelser skal udføres dagligt. En grundlæggende blikstabiliseringsøvelse til vestibulær træning er at holde et visitkort 1 fod foran dig med din hageniveau og drej hovedet 45 grader til højre - men hold øje på kortet. Pause i et sekund, og skift derefter hovedet tilbage til midten og derefter yderligere 45 grader til venstre. Du kan udvikle denne øvelse ved at flytte visitkortet 3 meter væk. Du gentager derefter øvelsen med den ekstra afstand. En anden fremgang er at fjerne pause, når du drejer hovedet til hver side. I stedet skal du vende dit hoved i et moderat tempo og arbejde op til hovedstød, hvilket betyder at du hurtigt tænder hovedet mens du fokuserer dit blik på kortet. Hvad der ligger bag kortet og i baggrunden tilføjer også vanskeligheder med øvelsen. At have en tom væg bag dig er nemmere i forhold til at gøre øvelsen foran et vindue eller en butik.

Heal to Toe Standing and Walking

Hæl til tå stående er en vestibulær øvelse for at udfordre din balance. Det er som at forsøge at stå på balancebalie, men sikrere. For at gøre denne øvelse alene skal du stå sidelæns til en væg, så du kan bruge den til at forhindre at falde om nødvendigt. Stå med din højre hæl, der rører dine venstre tæer. Begge fødder står lige foran. Prøv denne øvelse med dine øjne åbne i 30 sekunder, og hvis du kan gøre det uden at bruge væggen, skal du gøre øvelsen med lukkede øjne. Kryds armerne på brystet for endnu større udfordringer. Når du har mestret den stående hæl til tå motion, forsøger du at gå hæl til tå i en korridor eller mellem parallelle stænger, så du kan tage fat i, hvis du mister din balance.

Stående på en Sofa Pude

Stående på en sofa pude er en bedragerisk vanskelig øvelse. Puden bliver ikke helt stille under dig som et trægulv. Hvis stående på en sofa pude er for hårdt, prøv en enkelt pude og arbejde op til puden. Placér puden foran en væg eller et hjørne og står over for væggen, så du hurtigt kan fange dig selv, hvis du taber balance. Stå oprejst med god kropsholdning og dine øjne åbne. Luk dine øjne, når du er klar til at gøre denne øvelse sværere.

Pin
+1
Send
Share
Send