Parenting

Plejeplejeplaner for ineffektive ammer

Pin
+1
Send
Share
Send

Nogle kvinder og deres babyer tager let at amme, mens andre kæmper for at producere mælk og opnå den ideelle lås. Amningsproblemer fører ofte til frustration og ophør af pleje, fordi nogle mødre tror, ​​at de simpelthen ikke kan pleje deres babyer. Så længe din baby vokser og udvikler sig godt, er det fint at fortsætte med at prøve at amme. Hvis det ikke er tilfældet, hjælper du med din børnelæge og en kvalificeret amningskonsulent dig bedre at vælge den fodringsmulighed, der passer bedst til dig og din baby.

Se en mælkekonsulent

Med godkendelse af din børnelæge søger en kvalificeret amningskonsulent dig til at lære mere om nogle af de forhold, der kunne gøre din indsats ineffektiv. Platte eller omvendte brystvorter, en dårlig lås, mastitis og andre tilstande kan medvirke til dine problemer, og en amningskonsulent hjælper med at identificere og behandle disse forhold. Lactationskonsulenter arbejder ofte sammen med hospitaler, klinikker og som separate sundhedspersonale til gavn for ammende mødre.

Ændre amningsteknikker

Så længe din baby stadig vokser og udvikler sig uden behov for tilskud, er det normalt fint at fortsætte sygepleje, men kontroller altid med din børnelæge først. Efter at have set lactationskonsulenten, sætte hendes forslag og tips til at bruge og ændre din sygepleje teknik. En anden amningsposition, hvor du bruger en brystvorte skærm eller forbereder dig til at amme på en bestemt måde, hjælper alle med at forbedre din babys lås og øge mængden af ​​kalorier, som han bruger ved amning.

Supplement med formel

Hvis din baby ikke går i vægt og slår udviklingsmæssigt på grund af ineffektiv amning, bliver din fodringsmåde en bekymring. Mød med din børnelæge og tal om muligheden for at supplere med kalorier med høj kalorieindhold. Supplerende er ofte nødvendigt, hvis din krop simpelthen ikke producerer nok mælk til tilstrækkeligt at fodre din baby. Med denne fodringsmulighed er du stadig i stand til at amme din baby, men du vil supplere med en flaske og formel efter hver fodring for at sikre, at din baby får nok kalorier.

Pumpe og Feed

Sjælden at amme er svært for nogle babyer at mestre. Hvis din baby aldrig udgør den rigtige lås eller nægter at amme, er det stadig muligt at tilbyde ham fordelene ved modermælk ved at bruge en pumpe til at udtrække mælken og fodre med flaske. Pumpemælk kan opbevares i op til seks måneder i en fryser, så hvis du pumper kontinuerligt, er det praktisk at have en butik af udtrykt mælk. Pumpemælk er især gavnlig for en baby, der er en ineffektiv nurse, da det er lettere at måle, hvor meget mælk han bruger ved hver fodring.

Pin
+1
Send
Share
Send