Sport og fitness

Golf Scope Instruktioner

Pin
+1
Send
Share
Send

Et golfområde er et lille håndværktøj, der måler hvor mange værfter der er mellem din golfbold og hullet. Golf scopes er praktisk, hvis du spiller et mærkeligt kursus og er usikker på yardage. De kommer i form af en monokulær, hvilket i grunden er et par kikkerter skåret i halvt. Specielt markerede linjer inde i linsen hjælper dig med at måle afstanden til hullet, så du vælger den rigtige klub.

Uhindret visning

Trin 1

Stå i fairway ved siden af ​​din bold med et klart billede af hullet. Hold golfens rækkevidde op til dit øje.

Trin 2

Læg bunden af ​​flagstiften op med den vandrette linje markeret med "Grøn" i søgeren.

Trin 3

Læs de tal, der er opstillet med toppen af ​​flagstiften. Det er din yardage. Vælg den golfklub, der svarer til den afstand og tag dit skud.

Ostructed View

Trin 1

Hvis flagens basis er blokeret, og det kursus du spiller, har stribede flagstænger, line up bundlinjen i golfomfanget med flagstickets laveste synlige stribe.

Trin 2

Find nummeret lined up med toppen af ​​flagstiften.

Trin 3

Multiplicer antallet af striber, du kan se på flagget, med nummeret opstillet med emnet for flagsticket. Derefter opdeles med otte. For eksempel, hvis antallet af striber du ser er fem, og den afstand du målte i golfområdet var 140 meter, er afstanden 87,5 meter.

Tips

  • Hvis dit kursus ikke har stribet flagstænger, og du ikke kan se bunden af ​​stiften, vil golfomfanget ikke være korrekt. De fleste golfskalaer måler i værfter og meter. Rengør dit golfomfang med en ren, fugtig klud efter hver runde. Blæs ud af noget synligt støv, før du tørrer det ned.

Pin
+1
Send
Share
Send