Sygdomme

Allergier og kronisk slim

Pin
+1
Send
Share
Send

Slim. Det er svært at stave, lyder forfærdeligt og føles værre. Læger og forskere kalder overskydende slim i lungerne og øvre bryst "kronisk slimhindehæmning". En løbende næse, nysen og hoste op i slimhinder er almindelige symptomer på sæsonbetonede allergier som høfeber. Kronisk slim er også forbundet med astma og kronisk bronkitis og kan også være et symptom på erhvervsmæssige allergier, især eksponering for fødevaretilsætningsstoffer fremstillet af skimmelsvamp.

Allergisk Rhinitis

Allergisk rhinitis eller høfeber er meget almindelig og påvirker en ud af hver fem mennesker, ifølge MayoClinic.com. Høgen feber symptomer starter straks efter at du er udsat for det allergiske stof og kan være langvarig. Hoste, en løbende næse, kløende øjne og slimfyldte bihule er alle velkendte høfeber symptomer. Høgen feber symptomer kan udløses af udendørs allergener herunder træ pollen, græs og ukrudt og indendørs allergener, herunder skimmelsvamp, kæledyr dander og støvmider.

Fødevareallergier

De fleste mennesker forbinder ikke fødevareallergier med åndedrætssymptomer som hoste og slim. Mælkeallergi symptomer kan omfatte øjeblikkelig hvæsen, efterfulgt senere ved hoste, en løbende næse og kløende øjne, som ligner høfeber symptomer. Hvis du har en fødevareallergi, der forårsager åndedrætssymptomer, er det meget sandsynligt, at du også vil opleve gastrointestinale symptomer, herunder magekramper og diarré ud over de respiratoriske symptomer, der indbefatter overskydende slim.

Mold Allergi

En kronisk hoste, løbende næse, nysen og post-nasal dryp er symptomer på en allergisk reaktion på formen. De fleste allergiske reaktioner på skimmelsvamp er ikke alvorlige, men svære reaktioner kan føre til skimmelinduceret astma og skimmelinfektioner i lungerne og bihulerne. En undersøgelse fra 2011 offentliggjort i "Journal of Allergy" knyttede en særlig industriel form for astma, herunder kronisk slim og hoste til fødevareenzymer, der er fremstillet af skimmel og bruges til fremstilling af ost, bagværk og andre forarbejdede fødevarer.

Kronisk bronkitis

Kronisk bronkitis er en host med slim eller slim, der varer i mindst tre måneder. Den mest almindelige årsag til kronisk bronkitis er at ryge, ifølge National Institutes of Health, men allergier og eksponering for miljøirriterende stoffer kan forværre tilstanden. I 1988 identificerede læger, der rapporterede i "British Medical Journal", et link mellem barndomsallergier og astma og senere problemer med kronisk bronkitis blandt unge voksne.

Pin
+1
Send
Share
Send