Mad og drikke

Star Apple næringsstoffer

Pin
+1
Send
Share
Send

Stjerne æblet, også kendt som kaimito, er en eksotisk frugt med en hård, uspiselig hud, der varierer i farve fra grønt til lilla, afhængigt af modenheden. Den ømme, søde indre kød er lilla og hvid og har en stjerneform dannet af frø gennem midten af ​​frugten. Stjerne æblet er ikke almindeligt tilgængeligt i købmandsforretninger, selvom specialbutikker kan bære det.

Grundlæggende Ernæring

En 1-kops servering med frisk stjerne æble indeholder 67 kalorier. At spise stjerne æble som en snack er et godt valg, da kalorierne er lave, og det giver ingen fedt; Dette kan dog ikke være nok kalorier til at lette sultesmerter og øge energiniveauet, da mellemmåltidsmad er beregnet til at gøre. Diætkanalen bemærker, at 100 til 200 kalorier pr. Snack er bedst; overveje at spise en oz. af ost eller en tsk. af jordnøddesmør for at øge antallet af kalorier i dette område. En servering af stjerne æble har også 15 g kulhydrater, eller 11,5 procent af de 130 g foreslået til dagligt forbrug af Institut for Medicin.

Fiber

At spise en servering af stjerne æble bidrager med 3 g fiber til det anbefalede daglige indtag på 25 til 38 g. Fiber giver masser til din kost, en faktor, der kan gøre din mage følsomere i længere tid. Dette kan holde dig i at spise for meget, og det kan hjælpe dig med at tabe sig. Dette næringsstof kan også hjælpe med at beskytte dig mod diabetes og nogle former for kræft.

Vitaminer og mineraler

Stjerne æbler tjener som en god kilde til calcium, hvor hver servering giver dig 10 procent af det beløb du har brug for hver dag. Kalcium giver styrke til dine knogler og tænder, og det kan også mindske symptomer på præmenstruelt syndrom, såsom kramper og abdominal oppustethed. Denne frugt indeholder også 5 procent af den anbefalede daglige værdi pr. Portion af vitamin C og vitamin A. Derudover tjener en servering af stjerneæbler op 2 procent af jernet, et mineral, der er afgørende for iltning af din krop, som du har brug for hver dag.

Fordele

Stjerne æbler kan have særlige fordele for diabetikere. Forskning offentliggjort i september 2009 udgaven af ​​"African Journal of Pharmacy and Pharmacology" indikerer, at bladene af denne frugt kan reducere glukoseniveauer i diabeteskaniner, den samme funktion som insulin tjener. Bemærk dog, at forbrugende stjerne æbleblade synes at have en toksisk påvirkning, når de spises i store mængder. Mere forskning er nødvendig for at bestemme effektiviteten af ​​stjerne æbleblade til at kontrollere diabetes hos mennesker.

Folklore Anvendelser

Stjerne æblet er et folkemøde i flere lande, selv om der ikke findes nogen forskning for at bekræfte disse anvendelser. Frøene af denne frugt kan være nyttige til at reducere feber og behandle diarré. Nogle mennesker spiser også denne frugt for at reducere betændelsen forbundet med laryngitis og lungebetændelse. Andre anvendelser, herunder behandling for hypertension, tandabcesser, hjerteproblemer, intestinale problemer og kræft eksisterer, men spis ikke stjerne æble for enhver medicinsk tilstand uden først at konsultere din læge.

Pin
+1
Send
Share
Send