Levevis

Sådan skriver du karrieremål på et CV

Pin
+1
Send
Share
Send

Skrive karriere mål på en CV udfordrer jobansøgere at beskrive, hvad de vil gøre, og hvad de kan gøre for et firma uden at være for generelle eller for specifikke. Karriere mål sektionen af ​​et CV giver den første mulighed for at sælge dig selv til en virksomhed eller organisation. Hvor godt du konstruerer dine karrieremål bestemmer ofte, om en leder eller medarbejderpersonale professionelt læser dit CV eller filer det væk - i skraldespanden.

Trin 1

Læs stillingsbeskrivelsen omhyggeligt for vejledninger om, hvad organisationen forventer, at den vellykkede ansøger skal gøre for dem. Vælg søgeord fra beskrivelsen til brug i dit karrieremål.

Trin 2

Samle baggrundsinformation om virksomheden, herunder dets vision, en beskrivelse af sine kunder eller kunder, og en generel ide om, hvordan virksomheden tjener penge eller yder tjenester. Lav en kort liste over sætninger, der viser, hvordan den ledige position vedrører virksomhedens mission og rentabilitet.

Trin 3

Lav en liste over dine evner i forhold til virksomhedens behov og karakteristika for dit ideelle job, fx rejse, arbejde med mennesker og lave forskning.

Trin 4

Konstruer et et til to sætning karriere mål for dit CV, der indeholder titlen på stillingen, firmaets navn, dine jobspecifikke færdigheder, interesser og langsigtet karriere mål.

Trin 5

Rediger karriere målet for at fjerne klichéer eller jargon. Udskift overbrugte sætninger som "team player", "hard worker", "people person" eller "excellent communication skills" med en resultatorienteret erklæring. For eksempel vil et karrieremål, der demonstrerer beviser, der foreslås af Dream Career, læse: "Salgschef tilbyder 5 års erhvervserfaring inden for forsyningssektoren med en track record for at producere øget afdelingens rentabilitet med i gennemsnit 11% årligt."

Trin 6

Kontroller stavning og grammatik ved hjælp af de værktøjer, der er tilgængelige på tekstbehandlingssoftware.

Ting du skal bruge

  • Computer
  • Ordbehandlingssoftware

Tips

  • Skriv et unikt karrieremål for hver stilling og virksomhed.

Advarsler

  • Må ikke gøre dine karrieremål en liste over, hvad du vil og ikke vil have i et jobfokus på virksomhedens behov i forbindelse med dine evner og interesser.

Pin
+1
Send
Share
Send