Vægtstyring

Gennemsnitlig vægttab i Marine Corps Basic Training

Pin
+1
Send
Share
Send

Grundlæggende træning til USA Marine Corps, også kaldet boot camp, er de første 13 ugers uddannelse, alle rekrutter skal færdiggøre, før de kan gå videre i Marine Corps. Ud af alle de amerikanske militære divisioner har Marine Corps de strengeste standarder for højde og vægt samt den hårdeste fysiske konditionstest. Selv om der ikke er statistik til rådighed for offentligheden for at afspejle gennemsnitligt rekrutteret vægttab, er der visse elementer af træning, der giver dig en ide om, hvad du kan forvente.

Kalorieunderskud

Vægttab er et resultat af at brænde flere kalorier, end du spiser. En måde at øge underskuddet på er gennem fysisk aktivitet. For at brænde et pund fedt, skal du øge dine kaloriforbrug med 3500 kalorier. Under grundlæggende træning deltager du i fysiske træningskurser seks dage om ugen. Denne aktivitet er mere end nogle rekrutter er vant til, og dermed øger kalorierne brændt hver dag. Foderrationer er også helt forskellige, end de fleste rekrutter bruges til at indtage. Dette spiller en stor rolle i vægttab ved grundlæggende træning.

Fysisk træning

Fysiske træningskurser ved startlejr består af en løb og kalisthenik - pushups, situps og jump jacks, for eksempel - hver dag undtagen søndag. Hvis hver klasse indebærer en 40 minutters kørsel i et tempo på 6 mph, en 180-lb. rekruttering vil brænde 544 kalorier. Tilføj i 20 minutter med intens calisthenics, og den samme rekruttering brænder yderligere 218 kalorier. Det er 762 kalorier der bliver brændt, seks dage om ugen. Plus rekrutter kan også tage kampsport klasser, selvforsvar klasser og andre fysisk aktive klasser, der vil brænde endnu flere kalorier hver dag.

Ændring i kost

Rekrutter får kun tre muligheder for at spise hver dag under grundlæggende træning. Morgenmad, frokost og aftensmad placeres med faste mellemrum, og der tilbydes ikke snacks. Rekrutter må ikke have mad i kaserne eller uden for messesalen. Dette er en udfordring for nogle rekrutter, der kan bruges til at spise, når og hvor de vil. I begyndelsen af ​​grundlæggende uddannelse vejes og rekrutteres alle rekrutter. Rekrutter betragtes som undervægtige ved Marine Corps standarder modtager dobbelt rationer for resten af ​​kurset. Overvægtige rekrutter modtager reducerede rationer.

Forventede vægtændringer

Ændringer i din kropsvægt afhænger af den form, du er i, når du træder i grundlæggende træning. Nogle rekrutter vil faktisk vokse, fordi de vil øge deres magre muskelmasse. Mange rekrutter vil tabe sig på grund af nedsat kalorieforbrug og øget fysisk aktivitet. Husk at kropsvægt ikke er en præcis prædiktor for fitness, fordi det ikke skelner mellem fedt og muskel. Øget fysisk aktivitet øger også din knoglemasse, hvilket kan resultere i sund vægtforøgelse.

Pin
+1
Send
Share
Send