Sport og fitness

Sådan får du pumpe til at spille fodboldspil

Pin
+1
Send
Share
Send

Fodbold er et spil, der kræver, at spillerne får den bedste fysiske tilstand, for at lære spilets færdigheder og at forberede sig mentalt ved at kende dit eget holds spilplan og hvad din modstander skal gøre. Fodbold kræver også en højest følelsesmæssig forpligtelse. Spillere forberede hele ugen til at spille spillet; så må de ud og udføre under pres. At blive pumpet op giver dig mulighed for at komme i top følelsesmæssig tilstand, når spillet starter.

Trin 1

Lyt til hjertepumpende, hurtig musik for at få psyched op til at spille, som "Thunderstruck" af AC / DC. Sangen er høj og kraftig, og den bygger på en dominerende crescendo af lyd, der får nogle fodboldspillere til at pulverisere deres modstandere. Det er blot et eksempel. Andre sange, som spillerne bruger til at blive pumpet op, inkluderer "Dead or Alive" af Bon Jovi, "One Love" af Bob Marley, "Freak On A Leash" af Korn, "Lose Yourself" af Eminem og "Right above it" af Lil Wayne og Drake.

Trin 2

Se film af dine største øjeblikke på banen. En af de bedste måder at gøre klar på er at skabe optimisme om dit spil. Når du kan tænde videobåndet og se dig selv i en sport, som du har arbejdet hårdt på og forberedt godt på at spille, kan du blive pumpet op og få dig til en følelsesmæssig top.

Trin 3

Se en inspirerende fodboldfilm natten før et stort spil, som "Remember the Titans", "We Are Marshall", "The Longest Yard" eller "Friday Night Lights." Disse film viser betydningen af ​​fodbold til spillerne på holdet og de personer, der støtter dem.

Trin 4

Deltag en pep rally natten før kampen på din gymnasium eller college. Dette kan eller ikke får dig til at blive pumpet og klar til at spille, men nogle spillere bliver følelsesmæssige, når de ser en hel by stående i støtte. Det kan lægge pres på andre, og nogle spillere kan slet ikke bryde sig om det. Det afhænger af din personlighed og sindstilstand.

Trin 5

Lyt til din træner før spillet. Pre-game taler kan være en vigtig del af at opfatte følelsesmæssigt før spillet. Nogle taler er blevet en del af fodboldklubben. Notre Dame Knute Rockne er måske den mest berømte pregame orator, mens coaches som Vince Lombardi, Bo Schembechler og Buddy Ryan også har været kendt for at samle spillere til en feberhøjde.

Trin 6

Psych dig selv og dine holdkammerater op med en pregame chant. I løbet af 2000-sæsonen bygget Baltimore Ravens et mesterskab og ledet af et af de mest skræmmende forsvar i NFL-historien. Middle linebacker Ray Lewis blev leder af denne enhed, og hans pregame "Game Time" sang blev ganske berømt. En af de vigtigste linjer var "Er mine hunde i huset?" Lewis 'holdkammerater ville reagere ved at gø. New Orleans Saint quarterback Drew Brees havde en sang, der hjalp med at pumpe de hellige i 2009-sæsonen. De hellige ville fortsætte med at vinde den eneste Super Bowl i holdhistorie.

Pin
+1
Send
Share
Send