Sundhed

Natural Cures for Baby Acne

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du ser røde, bumslignende bump på barnets ansigt, der synes at være forværret, når han bliver nervøs eller græder, kan din baby have baby acne, ifølge Medline Plus. Baby acne opstår hovedsageligt på ansigtet, ikke på brystet, benene eller arme. Baby acne er et fælles resultat af de delte hormoner mellem mor og baby. Tilstanden er typisk mærkbar i de første uger efter fødslen, og forsvinder derefter. I løbet af denne tid er det muligt at reducere symptomerne på baby acne ved at udnytte flere naturlige behandlinger designet til at være blid til din baby samtidig reducere forekomsten af ​​acne.

Rens daglig

Ligesom en voksen med acne bør rense huden dagligt, kan rengøring af din babys hud bidrage til at reducere acne udseende. I den enkleste form kan du forsigtigt splash vand over barnets ansigt og håndklæde tørre ansigtet. Du kan også bruge en mild sæbe og vaske ansigtet, og derefter rense med varmt vand. Du bør dog ikke rense mere end en gang dagligt, da dette kan irritere din barns sarte hud og potentielt kunne gøre tilstanden værre.

Honning og Citron Solution

Naturens antiinflammatoriske midler, honning og citron kan være effektive til behandling af baby acne, ifølge hjemme-remedies-for-you.com. For at lave en honning og citron opløsning kombineres 1 tsk. af citronsaft med 1 tsk. af honning. Dip en vatpind i denne løsning, og anvend derefter på dit barns ansigt. Lad opløsningen stå i 30 minutter, vask derefter med varmt vand. Når du trækker babyens ansigt, skal du sørge for, at håndklædet ikke er blevet vasket i hårde vaskemidler, da det kan føre til en reaktion, der forværrer babyens akne.

En sund kost

En sund kost er afgørende for at reducere betændelsen, der kan resultere i den fortsatte tilstedeværelse af acne. Hvis du er sygeplejerske, skal du sørge for at drikke rigeligt med vand og spise sunde fødevarer rig på vitaminer og mineraler. Du sender så disse sammen til din baby, hvilket kan resultere i forbedret udseende af huden, ifølge SkinHelp.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Baby Acne : How to Treat Baby Acne (Februar 2020).