Mode

Sådan Shave Private Areas

Pin
+1
Send
Share
Send

Der er flere måder at fjerne hår, der vokser nær din kønsregion, men barbering er den nemmeste måde at bruge derhjemme. Barbering kan være en smertefri, bump-fri oplevelse, når du er færdig med de rigtige værktøjer og den rigtige teknik. Mange mænd og kvinder føler sig mere kloge og mere attraktive, efter at de har brugt deres private områder; Men barbering af disse områder er et personligt valg, der helt op til dig.

Trin 1

Trim håret, du vil barbere med små saks eller elektriske klipper før du barberer. Trimning af håret før barberingen reducerer barberknivets brænde og irritation, fordi det holder din barberkniv skarpe.

Trin 2

Tag et varmt brusebad eller bad. Sug i vandet i fem til 10 minutter, før du barberer; dette vil blødgøre hårene og føre til et glattere resultat.

Trin 3

Påfør fugtgivende barberkrem eller gel til de områder, du vil barbere. Brug ikke sæbe eller kropsvask, der indeholder rengøringsmiddel, da disse produkter kan tørre ud huden.

Trin 4

Brug en skarp barbermaskine til at barbere dine private områder. Barber i den retning, håret vokser, og pause ofte for at skylle din barbermaskine og genanvend barberkrem, hvis det er nødvendigt.

Trin 5

Skyl dine barberede områder. Pat dem tørre med et blødt håndklæde - ikke gnid håndklædet over din hud. Påfør en astringent indeholdende salicylsyre, heksehasel eller hydrogenperoxid for at forhindre dannelse af røde støv på grund af irritation eller infektion. Babyolie eller aloe vera kan bruges til at irritere irritation.

Ting du skal bruge

  • Saks eller elektriske klipper
  • Fugtgivende barberkrem eller gel
  • Razor-elektrisk eller engangsbrug
  • Håndklæde
  • astringent

Tips

  • Undgå at barbere dine private områder dagligt; din hud kan blive irriteret og betændt. Barber kun, når hårvæksten bliver synlig.

Advarsler

  • Flyt ikke barbermaskinen for hurtigt eller med for meget pres. Nicks og udskæringer vil bløde i lang tid på grund af den høje overflod af blodkar nær kønsorganerne. Anvend ikke aftershave til din kønsregion. Aftershave indeholder alkohol, der kan stikke og forårsage stor smerte for dette følsomme område.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: HOW TO SHAVE HAIR DOWN THERE NO RAZOR BUMPS | SHAVING PRIVATE PARTS | REMOVE UNWANTED PUBIC HAIR

(Februar 2020).