Mode

Glykolsyre til rynker

Pin
+1
Send
Share
Send

Alfa hydroxy syrer - også kendt som frugtsyrer - bruges i deres forskellige former til behandling af hudforhold, såsom akne og rynker. Et eksempel på en alfa hydroxy syre er glycolsyre, som er afledt af sukkerrør. Når det påføres huden i forskellige koncentrationer, kan glykolsyre reducere nogle almindelige tegn på aldring.

Hvad er glycolsyre?

Glycolsyre er et lille molekyle, der let absorberes af huden, rapporterer LaraChem. Når det påføres huden, stimulerer glycolsyre væksten af ​​nye kollagenfibre. Fordi nedbrydning af kollagenfibre forårsager rynker, kan glykolsyre reducere virkningerne af fine overflade rynker på huden.

Lette kemiske peeling

Glycolsyre kan anvendes i højere koncentrationer som en kemisk skræl, foreslår det amerikanske samfund af plastikkirurger. Under en kemisk skræl anvendes en glykolsyreblanding på ansigtet og efterlades i en endelig periode. Glycolsyre siver ind i hudens porer og reducerer udseendet af fint rynker. Fordi en glykolsyre skræl betragtes som en mildere skræl, kan dette ofte udføres på ambulant basis. Gentagede skal kan være nødvendige for at forbedre rynkerne.

Påfør Glycolic Acid Daily

Glycolsyre kan også indarbejdes i daglige ansigtsbehandlinger til behandling af rynker, antyder American Society of Plastic Surgeons. Ansigtsvask eller fugtgivende cremer kan indeholde glykolsyre. Når de påføres over tid, kan disse reducere udseendet af rynker.

Glykolsyre siddeffekter

Glycolsyreanvendelser bærer risikoen for nogle bivirkninger. Disse omfatter hudirritation og solfølsomhed, rapporterer DocShop. På grund af den øgede solfølsomhed skal du anvende en solcreme indeholdende en solbeskyttelsesfaktor på 15 eller derover for at beskytte huden mod skade. Huden kan flake eller skrælle lidt efter, at glycolsyre er påført, siger American Society of Plastic Surgeons. Disse symptomer bør forbedres med tiden.

Videnskabelige studier

En undersøgelse foretaget af Y. Funasaka og andre ved Kobe University School of Medicine i Japan fandt ud af, at anvendelsen af ​​glykolsyre var vellykket med at reducere rynke længden og antallet af rynker i ansigtet. Undersøgelsen, som blev offentliggjort i august 2001 "Journal of Dermatological Science", viste, at de i deres 40'erne og 50'erne oplever den største reduktion i fine rynker. Dybe rynker blev ikke påvirket som signifikant.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Invigorating Night Creme (Februar 2020).