Sygdomme

Hvad er virkningerne af rygning opium?

Pin
+1
Send
Share
Send

Opium er den rå, gummy tjære høstet fra opiumvalmuer. Det er et tidsskrift 2-stof i USA, hvilket betyder, at det har en medicinsk anvendelse, men også har et stort potentiale for misbrug, der kan føre til fysisk og psykologisk afhængighed. Opium er den organiske kilde til alle opiater og indeholder morfin, codein, thebaine og papaverin. Folk røg generelt opium for at fjerne smerte eller opleve en euforisk høj, som begge skyldes en signifikant stigning i endorfiner.

Hjerteskade

Rygning opium kan forårsage alvorlig langvarig skade på hjertet. De kemiske bestanddele af opium kan påvirke iltniveauer, blodcirkulation og kolesterolniveau. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i november 2008-udgaven af ​​lipider i sundhed og sygdom, fandt Dr. Sedigheh Asgary og associerede, at opium var signifikant forbundet med hjerte-kar-sygdomme. Derudover fandt de, at hjertesygdommen var værst, da opium blev røget sammenlignet med andre administrationsveje. Dette kan skyldes hurtig frigivelse af endorfiner gennem øjeblikkelig lungabsorption. Opium blandes også ofte med tobak, som yderligere kan forårsage hjertesygdomme.

Seksuel dysfunktion

Opium fungerer som depression i centralnervesystemet, hvilket nedsætter næsten alle processer i kroppen, herunder puls, vejrtrækning og seksuel stimulering. Opiumrøgere kan opleve nedsat følsomhed under samleje på grund af nedsat blodgennemstrømning. Manglende evne til at opnå en vedvarende erektion kan forekomme hos nogle brugere. I april 2008-emnet for smertebehandlingstemaer udtaler Dr. Stephen Colameco, at brug af opiater kan forårsage seksuel dysfunktion hos både mænd og kvinder. Dette skyldes en signifikant reduktion af testosteron og østrogenproduktion, der begge er væsentlige for seksuel sundhed. Derudover bemærker han, at mandlige brugere kan opleve erektil dysfunktion, mens kvinder kan opleve uregelmæssige menstruationscykler og hot flashes.

Forstoppelse

Rygning opium kan også forårsage forstoppelse. Opiater er så effektive til at forårsage forstoppelse, at de ofte bruges til at behandle svær diarré, såsom dysenteri. Røgopium aktiverer Mu-2-opioidreceptorerne i tarmkanalen. Dette får mave-tarmkanalen til at blive næsten lammede. I spørgsmålet om smertebehandling i august 2006 rapporterer dr. Clyde Goodheart og associerede virksomheder, at opioider inducerer forstoppelse ved at forstyrre tarmtonen og kontraktiliteten, forsinke transittiden, øge fækal dehydrering og øge analfinkterkontraktionen. Disse kombinerede virkninger forstyrrer normale defekationscyklusser, forårsager tør, hård afføring og kræver betydelig muskelkontraktion for effektivt at fjerne afføring fra kroppen.

Søvnforstyrrelser

Rygning opium kan forårsage søvnforstyrrelser som søvnløshed og uregelmæssige drømmesykluser. Opiater blokerer adenosin, en neurotransmitter, der er afgørende for reguleringen og indledningen af ​​søvn. I december 2009-udgaven af ​​anæstesiologi forklarer Dr. Max Kelz og associerede medarbejdere, at opiater forårsager søvnforstyrrelser, fordi de aktiverer både søvn- og vævningscentrene i hjernen. Da adenosin hæmmes, er opiatbrugeren fast i en tilstand af limbo mellem at være i søvn og helt vågen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Chapter 24 - Around the World in 80 Days by Jules Verne - During Which Mr. Fogg And Party Cross The (Marts 2020).