Levevis

Typer af papir, der ikke kan genbruges

Pin
+1
Send
Share
Send

Papir, der er lavet af træmasse fra træer, betragtes som en ikke-vedvarende ressource, fordi træer bliver skåret ned hurtigere, end de kan vokse. Da papir er i så høj efterspørgsel i vores samfund, er papirgenvinding vigtigt. Mange typer papir kan formales tilbage ned til en papirmasse og genskabes til papir, der skal bruges igen. Men der er nogle slags papir, der ikke bør genbruges.

Snavset papir

Du skal altid smide snavset papir i skraldespanden og aldrig i genbrugsposen. San Francisco's genbrugswebsted indeholder en liste over pizza kasser, servietter, væv, papirhåndklæder, papirplader og udtagskasser som almindelige eksempler på urent papir, der ikke skal genbruges. Det er vigtigt ikke at få mad i dine genanvendelige materialer på grund af den måde, papiret behandles på; det blandes med vand og omdannes til en opslæmning af papirmasse. Hvis denne gylle er forurenet med olie fra mad, ødelægger den hele blandingen, og den skal dumpes i en losseplads i stedet for tørret i nyt papir. Snavset papir udgør også en sundhedsfare for de mennesker, der arbejder i genanvendelsesanlæg, der forsøger at adskille forurenende stoffer. Gamle væv, servietter og mad kan bære farlige virus, bakterier og forme.

Strimlet papir

Mange mennesker smider fortrolige papirer for at beskytte deres privatliv. Desværre reducerer og formindsker makuleringspapir papirfiberens længde, som skal være lang og stærk for at være værd at genbruge. Derfor skal du i henhold til Earth911-webstedet ikke indsætte strimlet papir med din genbrug. Men den gode nyhed er, at selv om du ikke kan genbruge dit strimlet papir, kan du kompostere det. Det er nødvendigt at tilføje stoffer med højt indhold af kulstof og lavt kvælstof, såsom papir, til kompostbunker for at kompensere for nitrogenholdige forfaldne fødevarer, så kompostering er en god måde at genbruge strimlet papir på.

Voks, plast eller foliebelagt papir

Nogle genstande, der hovedsagelig består af papir, har også en lille mængde voks, plast eller folie tilsat til dem og gør dem ikke genanvendelige. Frosne madkasser, saftkasser, mælkekartoner og sojamelkkartoner er specifikke typer af disse varer, ifølge Earth911. Det tynde lag af folie, der for eksempel er indvendigt i sojamelkbeholdere, er nødvendigt for at opretholde sin friskhed, men er for svært at adskille fra papiret under genbrugsprocessen. Undersøg omhyggeligt papirkartoner, som du er i tvivl om - åbner dem for at revne indvendige sider om nødvendigt - så du ikke ved et uheld genbruger papir med en af ​​disse forureninger på det.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Resirkulering sparer energi og ressurser: Drikkekartong ♻️ (Marts 2020).