Mode

Sådan slippe du af panden med frown linjer

Pin
+1
Send
Share
Send

På trods af navnet er frowning ikke den eneste årsag til rynker eller "rynket linjer" - formelt kendt som glabellære linjer - på panden. I virkeligheden virker disse irriterende linjer som huden på din pande mister sin kollagen og elastin over tid, hvilket reducerer tauthed og glathed. Det tager en konsekvent hudpleje regime - og valgfri optagelse af professionelle behandlinger - at vende uret på pande rynker. Prøv en kombination af metoder og holde fast i dem der producerer de bedste resultater for dig.

Trin 1

Masser et let lag af rynkebehandlingscreme ind i rynkerne en gang dagligt efter rensning, men før din makeup-applikation. Gnid forsigtigt cremen ind i rynkene og de omkringliggende områder af panden, herunder områder med finere linjer, indtil der ikke er fedtet rester. Søg cremer, der indeholder ingredienser som kollagen- og elastinforstærkende retinol- eller vitamin C-ester, hudhydratiserende hyaluronsyre, antioxidant alfa-liposyre og SPF-beskyttelse.

Trin 2

Følg rynkefløden ved anvendelse af en rynkeflaskebehandling, der retter sig mod dybe folder som glabellære linjer. Massage denne creme i linjerne ligesom du gjorde rynkefløden. Vælg en pletbehandling med en skin relaxer eller toner - såsom gamma-amino-smørsyre eller dimethylaminoethanol, kendt som henholdsvis GABA og DMAE - for at udjævne dybe rynker.

Trin 3

Påfør en meget let belægning af vaseline til rynkerne på din pande hver nat efter at have vasket dit ansigt. Massér jellymen grundigt ind i huden for at reducere fedtets følelse, især hvis du har en naturligt fedtet hud. Dette trick hjælper din hud med at holde fugt, hvilket plumper det op og reducerer udseendet af linjer.

Trin 4

Drik rigeligt med vand - ca. 8 til 10 glas dagligt - for at give din hud den fugtighed, det behøver for at bevare sin glathed og elasticitet. På samme måde indarbejde mere protein, lavglykæmiske kulhydrater, frugt og sunde fedtstoffer, såsom omega-3'er, i din kost for at hjælpe din hud med at være fleksibel og smidig. Top denne hud-sunde livsstil med et regelmæssigt regime med tilstrækkelig søvn, som hjælper din krop til at opretholde et regelmæssigt niveau af kortisol. Søvnløshed fører til overskydende kortisolproduktion, som aldrer huden hurtigere.

Trin 5

Overvej injicering af botulinumtoksin type A (Botox) til en hurtig og effektiv, men dyr løsning, der reducerer udseendet af glabellære linjer. Skift til en autoriseret læge eller hudlæge, der er certificeret af et agentur som American Academy of Facial Plastic og Reconstructive Surgery. Anmod om en komplet medicinsk vurdering fra din læge, inden du går i sådanne injektioner, og sørg for at uddanne dig selv om alle mulige bivirkninger.

Ting du skal bruge

  • Rynke behandling creme
  • Rynk pletbehandling
  • vaseline
  • SPF 15 eller 30 solcreme lotion

Tips

  • Hvis du bruger sminke, skal du bruge en lysende grundprimer. Denne type primer, som har en subtil glans produceret af små pletter af mineraler, afspejler lys væk fra mørke riller af dybe rynker, hvilket gør dem til at virke lysere og mindre mærkbare. Undgå at ryge og overskydende solens eksponering. Begge disse metoder gør, at din hud frigiver enzymer, der nedbryder dens indhold af collagen. Hvis du går ud for en dag i solen, skal du beskytte dit ansigt mod langvarig skade med SPF 15 eller 30 solcreme lotion.

Advarsler

  • Læs altid og følg anvisningerne fra producenterne af rynkebehandlingsprodukter, inden du bruger dem. Kontakt din hudlæge før du foretager større ændringer i din hudpleje regime.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: ★ SCHÖNERE STIRN, Zornfalten, Stirnfalten und Mimikfalten reduzieren, FACE YOGA, (Februar 2020).