Sport og fitness

Løbeskade Recovery Time for en Hip Flexor

Pin
+1
Send
Share
Send

Din hoftebøjle er en gruppe muskler, der bruges til at løfte dit ben. De bruges hver gang du går eller løber. Derfor kører du ofte eller kører hurtigt, kan du være udsat for en hoftefleksorskade. Behandle enhver hoftefleksor skade ordentligt, og ikke vende tilbage til løbe, før det heler. Dette tager normalt flere uger.

Hip Flexor

Hippeflexoren er en gruppe af muskler, der stammer fra hoften og løber ned til din lårben eller lårbenet. Som navnet antyder, funktionen af ​​dine hip flexor muskler er at bøje dit hofte led. Fleksion opstår, når du lægger dit lår opad mod din mave, hvilket reducerer vinklen på hofteleddet. De mest almindelige skader på hoftefleksorer er stammer. Stammer opstår, når muskler begynder at rive. Dine hoftefleksorer bruges, når du kører, så kører er en almindelig årsag til belastninger. Stammer kan udvikle sig gradvist fra at køre konsekvent over tid eller kan opstå pludselig fra hurtig acceleration.

Klassifikation

Hip flexor stammer er klassificeret efter karakterer, fra en til tre. En klasse 1-stamme er kendetegnet ved, at et lille antal muskelfibre bliver revet. Dette resulterer i mindre smerte, men fuld muskelfunktion bør forblive. Grads to stammer opstår, når et større antal fibre rives, hvilket forårsager et funktionstab. Grad tre er en fuldstændig tåre af muskelen, der resulterer i stort tab af funktion og normalt ekstrem smerte.

Behandling

Det første trin i behandlingen er hvile. Undgå at løbe eller deltage i atletik, indtil smerten er gået ned. Anvendelse af is til skade kan medvirke til at reducere smerte og betændelse. Brug is i 20 minutter hver anden time i mindst de første to eller tre dage. Du kan også tage smertestillende medicin og om nødvendigt bruge krykker til at hjælpe med at gå. Afhængig af sværhedsgraden af ​​din skade kan fysisk terapi være nødvendig. Dit program skal omfatte graduerede stretchøvelser for at genoprette fleksibiliteten i din hofte. Til sidst kan du begynde at styrke arbejdet for at hjælpe med at genopbygge dine hip flexor muskler.

Tilbage til Running

Det sidste trin i din fysioterapi vil være et løbende program for at sikre, at din hoftebøjle er helet, og du er egnet til at vende tilbage til fysisk aktivitet. Hvor lang tid dette tager varierer afhængigt af alvorligheden af ​​din skade. Hvis du lider mindre, skal du kunne vende tilbage i en til tre uger. Mere alvorlige skader kan tage op til otte uger for at helbrede helt. Vend ikke tilbage til at køre for tidligt. Genoptagelse af anstrengende aktivitet for tidligt kan forhindre musklerne i at helbrede helt og forårsage en anden skade.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Strained Hip Flexor Recovery (Marts 2020).