Parenting

Hvilke indflydelse og virkninger har Rap Music på teenagere i dag?

Pin
+1
Send
Share
Send

Rap musik funktioner tekster fyldt med slang og ofte peppered med profanity, som har forårsaget bekymring blandt forældre, pædagoger og aktivister ens. Rap videoer kan også illustrere glamourøse og farlige fantasier. Men rap-musik er en forskelligartet genre, der plejede at udtrykke en bred vifte af realiteter og ambitioner. Selvom din teenager efterligner mode og sprog, der bruges af rap-kunstnere, kan det ikke altid angive en væsentlig ændring i din teenagers værdier eller mål.

Hvorfor appellerer Rap Music til teenagere?

Rap-tekster er følelsesmæssigt intense og ofte spinder en rags-to-riches fortælling. Ifølge Michael Delpleache fra Hip Hop Gives Back, er en ungdomsgodkendelsesorganisation tegnet for teenagere af rigdom, glamour og sex appeal i rap-videoer. For teenagere i fattige samfund taler rap-tekster til deres nuværende virkelighed og deres fantasier af flugt. Og ligesom alle former for musik tilbyder rap et kreativt udtag og en måde at forbinde med jævnaldrende på.

Har Rap indflydelse på seksuel adfærd i teenagere?

Ikke alle rap sange har seksuelt eksplicit indhold, og nogle fremmer sunde seksuelle forhold. Men ifølge forskere ved Florida International University brugte jo mere afrikanske amerikanske unge til at se de seksuelle billeder i Hip Hop-videoer, desto mere sandsynligt var de at engagere sig i seksuelt risikabel adfærd selv og tilslutte sig det i deres jævnaldrende. Forskere troede dog, at det var tilstedeværelsen af ​​seksuelle tekster eller billeder snarere end selve den musikalske genre, der skabte sådanne holdninger blandt unge.

Er Rap årsag til vold i teenagere?

Rap-sangtekster kan diskutere vold som en del af en spændende og farlig livsstil, men nogle sange fordømmer vold og endda foreslår løsninger. Forskning udført ved Western Connecticut State University fandt, at de, der lytter til musik med voldelige tekster, er mere tilbøjelige til at være voldelige. Rap blev født i fattige bysamfund, hvor volden er dårlig kontrolleret, men sociale og økonomiske faktorer kan spille en langt større rolle i voldens udbredelse.

Kan Rap opmuntre til positiv adfærd i teenagere?

Brug af en teenagers interesse i rap for at hjælpe dem med at udvikle kritiske tænkningskompetencer er formålet med 1hood Media Academy, der blev grundlagt af Jasiri X. På 1hood lærer børnene at kritisere troper, der findes i rap-tekster og videoer, og lære om musikens udbyttende praksis etiketter. Din teenagers interesse for rap er ikke slutningen på dine håb om hans vellykkede voksenalder. Det er en invitation til dig at hjælpe dem med at udvikle større opmærksomhed omkring voksnes problemer.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Choice is Ours (2016) Official Full Version (Marts 2020).