Sundhed

Baby med lavkvalitetsfeber

Pin
+1
Send
Share
Send

En lavgradig feber hos spædbørn er normalt forårsaget af en infektion, ifølge Children's Hospital Colorado. Overdressing af din baby eller immuniseringer kan dog også forårsage en fejlagtig feber. For en infektion bliver en feber normalt bedre inden for få dage. Men du kan tage skridt for at sikre, at din baby er komfortabel, mens du kommer over infektionen.

Væsker

En lavgradig feber gør dit barn mere udsat for dehydrering. For en baby under 1 år, diskutere brugen af ​​en oral rehydrering væske, siger Mayo Clinic. Denne type væske erstatter elektrolytter i babyens krop. Også opfordre din baby til at fortsætte med at fodre på sin normale tidsplan. Engagere i rolige aktiviteter med din baby og få hendes hvile så meget som muligt.

Bad

Sug din baby i et lunkent bad for at reducere feberen og få hende til at føle sig bedre. Lad din baby forblive i badet omkring fem til 10 minutter. Men hvis din baby begynder at ryste, skal du afslutte badet med det samme. Rystelse hæver en babys indre temperatur, fordi en rystende krop producerer varme. Dette vil gøre din barns lavkvalitetsfeber værre. Efter badet skal du holde din baby klædt i lette tøj og temperaturen i huset komfortabelt, ikke for varmt eller koldt.

Medicin

Diskuter brugen af ​​feberreducerende medicin med din børns børnelæge. For en fejlagtig feber kan din læge måske ikke anbefale det. Feber er dit barns naturlige reaktion på at bekæmpe en infektion. Når du reducerer feberen, kan det skabe et gunstigere miljø for infektionen. Hvis din læge anbefaler en feberreducer, skal du holde dig til acetaminophen eller ibuprofen til babyer over 6 måneder gamle. Børn under 6 måneder bør ikke bruge ibuprofen. Brug aldrig aspirin til børn. Det har været forbundet med en alvorlig sygdom kaldet Reye's syndrom.

Lægehjælp

Hvis din baby er 3 måneder eller yngre og har en rektal temperatur på 100,4 grader eller højere, skal du kontakte din læge eller besøge beredskabsrummet, ifølge Children's Hospital Colorado. Selv en lav temperatur i et lille spædbarn kan signalere en alvorlig infektion. Men når dit barn er mindst 3 måneder, behøver du ikke typisk lægehjælp, medmindre hendes feber kommer til 102,2 eller højere. Andre tegn på, at dit barn har brug for lægehjælp, inkluderer en baby, der nægter at spise, ikke virker opmærksom eller er irritabel hele tiden.

Pin
+1
Send
Share
Send