Mad og drikke

Alkamax Alkaline Booster Ingredienser

Pin
+1
Send
Share
Send

Mængden af ​​syre i kroppen er omhyggeligt reguleret. Blodet har en svagt alkalisk pH, hvilket betyder, at der er mere alkaliske end sure forbindelser, der er til stede i blodet. Hvis blodet bliver for surt, hvilket kan forekomme som følge af at spise for mange syreformende forbindelser, fungerer mange forskellige dele af kroppen ikke effektivt. Alkamax Alkaline Booster produkt tilføjer alkaliske forbindelser til kroppen, selv om der ikke er tilstrækkelige beviser til at understøtte eventuelle påstande om, at dette supplement kan behandle eller forhindre eventuelle medicinske problemer.

Kaliumbicarbonat

Alkamax Alkaline Booster indeholder 250 mg kaliumbicarbonat, ifølge Trimedica hjemmeside. Kaliumbicarbonat er en forbindelse, der kan bruges til at behandle lave kaliumniveauer, også kendt som hypokalæmi, forklarer Drugs.com. Bicarbonatet i denne forbindelse kan også bruges til at hjælpe med at neutralisere overskydende syre. Kaliumbicarbonat kan være farligt for personer, der har visse sundhedsmæssige forhold, såsom nyresygdom eller Addison's sygdom, fordi de kan have usædvanligt høje kaliumniveauer. Høje mængder kalium kan forårsage uregelmæssig hjerterytme, forvirring, muskel svaghed og indre blødning, som kan manifestere sig som sort eller tarry afføring.

Calcium Citrate

En anden forbindelse fundet i Alkamax Alkaline Booster er calciumcitrat. Calciumcitrat anvendes undertiden som en antacid og kan også bruges til at behandle calciummangel. Ifølge Drugs.com kan calciumcitrat forårsage øget vandladning, nedsat appetit, kvalme, opkastning, forstoppelse og øget tørst. Calciumcitrat bør tages med et helt glas vand.

Magnesium Citrat

Magnesiumcitrat, en anden bestanddel af Alkamax Alkaline Booster, kan også neutralisere overskydende syre. Det kan også bruges som et magnesiumtilskud til mennesker, der får utilstrækkeligt magnesiumindtag eller til behandling af lejlighedsvis forstoppelse. I nogle tilfælde kan magnesiumcitrat forårsage diarré, svimmelhed og mavesmerter samt øget svedtendens.

Glycine

Alkamax Alkaline Booster indeholder også glycin. Glycin er en aminosyre, hvilket betyder, at det er en bestanddel af de fleste proteiner. Glycin er den mindste aminosyre, og der er ingen etableret anbefalet dagligt indtag for glycin. Trimedicas hjemmeside angiver ikke mængden af ​​glycin til stede i dette produkt.

Deglycyrrhized Licorice

Alkamax indeholder også deglycyrrhized lakrids. Denne forbindelse bruges nogle gange til at behandle fordøjelsesproblemer, MedLinePlus noter, såsom halsbrand, mavesår og gastritis. Når de kombineres med andre forbindelser, såsom pebermynte og kamille, kan deglycyrrhized lakrids anvendes til at reducere sværhedsgraden og hyppigheden af ​​syre reflux. Hvis du bruger produkter, der indeholder deglycyrrhized lakrids, skal du kontrollere din læge, da denne forbindelse kan interagere med mange forskellige medikamenter, som enten kan øge bivirkningerne eller reducere effektiviteten af ​​mange lægemidler.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: kidney stone treatment (Marts 2020).